„Cine nu este cu noi, este împotriva noastră”


Premierul României ar trebui să demisioneze pe loc. Acţiunile sale au şters tot ceea ce românii realizaseră în ultimii cinci ani, de la aderarea ţării lor la UE. Este cel mai rău raport de până acum. Pentru prima dată România va avea trei rapoarte de monitorizare anul acesta în loc de două iar şansele de aderare la Schengen sunt mici. Am văzut deci rezultatele dezastruoase ale Guvernului social liberal. Apreciez că din acest motiv este nevoie ca Traian Băsescu să rămână la putere pentru a asigura un echilibru politic astfel încât credibilitatea României să nu fie definitiv distrusă”. 

Aceasta este declaraţia lui Markus Ferber, după ce Comisia Europeană a publicat raportul pe cinci ani pe justiţie în privinţa României!

Markus Ferber este copreşedinte al delegaţiei Germaniei în Parlamentul European şi face parte din CSU-CDU, coaliţia politică a cancelarului german Angela Merkel, afiliată Partidului Popular European. Este europarlamentar de 18 ani, a fost implicat în procesul de aderare al României la UE, a avut poziţii dure legate de lipsa rezultatelor în lupta împotriva corupţiei din România.

Această declaraţie mi-aduce aminte de vremurile trecute, atunci când comuniştii spuneau: „Cine nu este cu noi, este împotriva noastră”. După accepţiunea acestor domni, dar şi a ziariştilor de la Adevărul, chiar dacă românii vor o schimbare, deja exprimată prin votul de la alegerile locale, ar trebui să se supună orbeşte directivelor de la Bruxelles. Aceasta înseamnă o deznaţionalizare a popoarelor europene, renunţarea la spiritul etnic, o dezumanizare a acestora. Acest lucru ce s-a încercat a se impune în fosta Iugoslavie, cu forţa armelor.

Această politică europeană şi-a găsit acoliţi în România, aşa cum sunt Traian Băsescu, Monica Macovei, PDL în ansamblu. Dacă tot trebuie să ne supunem dictonului comunist, de ce nu i-am considera duşmani ai poporului, atât pe ei cât şi pe pupincuriştii de la Adevărul şi alte publicaţii aservite.

Este necesar să dăm o lecţie Uniunii Europene şi să votăm cât mai mulţi împotriva lui Băsescu pe 29 Iulie. Mai ducă-se dracu’ UE şi constructorii celui de-al Treilea Reich.

Citatele sunt date din ziarul Adevărul

Vă invit să citiţi şi „Cine nu-i cu noi e împotriva noastră”

7 gânduri despre „„Cine nu este cu noi, este împotriva noastră”

  1. NIMENI SI NIMC NU POATE FI MAI PRESUS DE VOINTA UNUI POPOR!NICI UE ,NICI SUA ,NICI MERKEL,NICI FMI…DACA E CINEVA CARE CREDE CA NOI ,ROMANII,AVEM NEVOIE DE UE,ATUNCI VA SPUN CA SI UE ARE NEVOIE DE NOI.PAI FRAIERI CARE COTIZEAZA CU 2 MILIARDE PE AN SI IAU INAPOI 800 MILIOANE NU MAI GASESTI,FRAIERI CARE SA DANSEZE DUPA CUM CANTA EI …GREU DE GASIT.CE NE-A DAT UE?RASPUNSUL RIMEAZA …M.U E.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.