Ciuma roşie se zbate! Ultima suflare!

Gavroche de la Bucuresti

Articol publicat inițial pe 9 noiembrie 2014. Oare mai este actual?

Gavroche de la Bucuresti
Gavroche de la Bucuresti

Ciuma roşie se zbate! Ultima suflare! mai periculoasă ca oricând.

Titus Corlăţean trebuie de urgenţă să fie demis. Acţiune fără precedent a BEC. Se pot înfiinţa noi secţii de votare în străinătate, dar guvernul Ponta nu vrea. Corlăţean a minţit când a spus că legea nu permite înfiinţarea de noi secţii de votare…..

Surpriză uriaşă în noaptea de vineri spre sâmbătă. La orele 00.49 am primit în redacţie un comunicat al BEC care îl contrazice flagrant pe ministrul de externe. În comunicat se menţionează că în urma discuţiilor de marţi cu ministrul de externe, BEC a emis Hotărîrea nr. 4H/4.11.2014 privind interpretarea art.54 din Legea 370/2004 pentru alegerea preşedintelui României şi Decizia nr.125D/4.11.2014 privind unele măsuri pentru buna organizare şi desfăşurare a celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea preşedintelui României din 2014 la secţiile de votare din străinătate. În comunicat integral aici http://www.bec2014.ro/wp-content/uploads/2014/11/Comunicat30.pdf

se precizează negru pe alb că „prin Hotărîrea nr. 4H/4.11.2014 BEC a dat o interpretare dispoziţiilor art.54, alin.1 din Legea 370/2004, în sensul INEXISTENŢEI impedimentului legal referitor la organizarea de noi secţii de votare în străinătate, invocat de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul discutării celor mai eficiente măsuri pentru organizarea turului II de scrutin”.

MAE nu a vrut să organizeze noi secţii de votare….Sursa www.cotidianul.ro.

Corlăţean a minţit grosolan o națiune întreagă şi a implicat şi judecători de la ÎCCJ

Frica lui Ponta si a acestei ciume roșii care a devenit PSD îi duce la gesturi disperate împotriva celor ce îi pot detrona. Diaspora românească s-a săturat de pribegie. Vrea să vină acasă. Vor să vină acasă şi să asigure un trai decent familiilor lor din veniturile obținute. Politica dezastruoasă a guvernului Ponta nu îi inspiră. Cuvintele acestuia fără a exista o dovadă reală îi duce la disperare.

Înainte, copii ai patriei!
Glorioasa zi a sosit!
Împotriva noastră, al tiraniei
Însângerat stindard s-a înălțat,
Însângerat stindard s-a înălțat.
Prin câmpiile noastre auziți
răcnetele nemiloșilor ostași?
Vin până la voi în brațe
Să vă gâtuie fiii și soațele.

Refren:

La arme, cetățeni,
Organizați batalioanele,
Înainte! Înainte!
Fie ca sângele lor spurcat
Să ne îngrașe brazdele!
sursa:

La Marseillaise

Actorul Cosmin Dominte, cântăreţul Răzvan Alexe, şi redactorul-şef adjunct Gândul, Clarice Dinu, au fost invitaţii lui Claudiu Pândaru, în cadrul unei ediţii speciale ”Gândul LIVE”.

Urmăriţi  întregistrarea emisiunii aici :

Un gând despre „Ciuma roşie se zbate! Ultima suflare!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.