Milescu cercetat de DNA


Țanțoșul Milescu
Țanțoșul Milescu

In articolul Primarul Olteniţei a privatizat pe bucăţi Dunăre-Bucureşti publicat în Jurnalul Național din3.martie 2011 se spune ca după ce a fost tergiversat ani de zile la politia locala și apoi la Politia Călărași, dosarul a fost trimis spre cercetare unde trebuie.Procurorul Hera Tiberiu Isidor, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, precizează:”Reevaluându-se probele administrate şi reveri­ficându-se  competenţa, a rezultat că în cauză sunt indicii de săvârşire a unor infracţiuni care, din punct de vedere material şi al calităţii făptuitorilor, sunt, potrivit dispoziţiilor legale, de competenţa Direcţiei Naţionale Anticorupţie Bucureşti şi, în consecinţă, dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare acestei instituţii”, conform aceleași surse.

Nu știu cât de bine știu procurorii dar Oltenita a fost un sat fără câini cât a domnit acest Crai de Miaza-Zi . Ar trebui sa aflam ce s-a întâmplat cu banii noștri din impozite duși la firme clientelare, din modernizarea incintelor pentru containere, din pavajul de asta toamna care se repara acum, făcut de firma la care este asociat si fiul sau!

Lucrari facute asta toamna se repara pe banii nostrii
Lucrări făcute asta toamna se repara pe banii noștrii
Mare activitate de primavara
Mare activitate de primăvara

Primarul nostru mai are și alta boala! Defrișarea gardurilor vii.

Cele existente ar putea fi toaletate și ar arata foarte bine. Sunt bani buni de băgat în buzunar. Dar cine ii baga? Asta este întrebarea!

Articol publicat de mine in Oltenita Live . Mai multe amănunte vor apare acolo!

Adăugat și întregit astăzi 18.03.2011

Dupa aparitia acestui articol doamna Laura Suzeanu  care scrie pentru Olteniteanul.ro s-a interesat prin mijloace securiste cine este Popa Teapa. L-a întrebat pe prietenul meu Nucu Mavrodin căruia ii găzduiesc niște articole cine sunt ca i-a plăcut un articol scris de mine anterior. In esența a vrut sa afle exact  cine sunt pentru ca pe primar l-a deranjat ce am publicat.  Astăzi am primit un mesaj pe telefon de la nr 07369453xx în care eram instiintat ca pe17 mart 2011 ora 16.41.02 care spune” Costinel Milescu acuzat de traficare de terenuri! Vezi reactiipe pe www.olteniteanul.ro*interviu cu primarul Oltenitei .

Nu aveam de gând sa deschid acest subiect , si nici sa spun ca anterior acestui mesaj am avut o convorbire telefonica cu dna Suzeanu (apel inițiat de mine)pe care am întrebat-o de ce se interesează de mine în acest mod când putea foarte bine sa ma sune la telefonul afișat în blogul meu. A răspuns ca :” nu prea citește comentariile de pe site-ul meu și ca a aflat ca i-am acuzat pe cei de la Oltenitenul ca mi-au terminat site-ul oltenitalive.ro”. E drept ca am avut o discuție pe facebook cu Giovani referitor la acest subiect dar problema se lămurise, într-un fel. Trimiterea mesajului de mai sus, cât și a unui alt mesaj de la numarulo7617424xx, în care scria: „Ce ai ma cu primaru” an luat-o ca pe o încercare de intimidare. Mai ales ca sunând la numerele de la care am primit mesaje mi se răspundea fie ca Abonatul nu poate fi contactat, iar la cel de-al doilea mi se spunea ca numărul este restricționat în privința apelurilor primite.

Astăzi am sunat-o din nou pe Laura Suzeanu căreia i-am prezentat situația și am întrebat-o ce părere are! E drept ca prin felul în care a decurs discuția nu a confirmat nimic din bănuielile mele.

Oricum nu ma las intimidat și îmi vad mai departe de scris.

Îmi permit sa preiau comentarii de pe Jurnalul National

Cristi
Vă imformăm că astăzi,de dimineaţă,în oraşul Olteniţa nu s-a citit ziarul dumneavoastră,pentru că cineva din primărie a cumpărat toate ziarele de la Jurnalul Naţional.Astfel locuitorii oraşului nu ştiu nimic despre domnul primar şi vice primar,cum îşi împart ei puterea în oraş.
03/03/2011 15:00:43 |
Ciolanus
Primarul si viceprimarul au facut multe lucruri bune pentru oras, dar aici au comis-o. Nu o sa pateasca nimic pentru ca primarul a facut campanie lu Base.
04/03/2011 14:00:34 |
gigi
mai bine anchetatorii ar face demersurile sa vada cum iluminatul public in oras s-a facut gonind toti participantii dela licitatie ca sa castige cine vrea primarul. La fel si cu pavelele din tot orasul. Castiga cine vrea primarul, ca si-a luat spaga la greu
AUGUSTIN
ASA ESTE! CINEVA DIN PRIMARIE A CUMPARAT TOATE ZIARELE DE LA REDIPETURI SI NU A APUCAT SA CUMPERE NIMENI ACEST ZIAR… DECAT PRIMARIA BINEINTELES… CA NU CUMVA OAMENII SA STIE CE FACE MILI :))
7. 07/03/2011 11:28:55 |
dinu
Edilii Oltenitei au facut o adevarata pasiune pentru terenuri in special pentru cele cu potential economic.Este imperios necesar ca noul prefect sa faca ordine la Oltenita.Vor fi surprize de proportii!
Sau mai bine citiți-le dvstra direct aici la sursa
Va invit sa cititi si altceva:

AM FOST SI EU ACOLO !

Cateva preziceri ale Babei Vanga

Revoltător de mult “negru”!

Ministri de colectie : Cseke Attila

Reuniune cu directorii executivi ai Bancii Mondiale

Mall-urile vor dispărea şi vor fi înlocuite cu noi formate importate din SUA

Pariul cu “moţiunea de cenzură”…

5 (cinci) întrebări cu moţiunea asta

Lumea si dezastrele

GUNOI POLITIC …MEDIATIZAT !

Bravooooo Opozitia, Bravoooo USL, Biiiiissss!

S-o faceţi şi pentru mine !

Viitorul meu

Moţiunea * a trecut *. Noi, ce dracu mai aşteptăm ?

ETC

3 gânduri despre „Milescu cercetat de DNA

  1. @ Popateapa,
    Din păcate, in toate localitătile din tară ,dar mai ales in acelea in care primarii sunt de la coalitia de la guvernare , se intâmplă ce s-a intâmplat la Oltenita .Iar dacă cineva trage semnalul de alarmă si demască abuzurile vreunui primar portocaliu are mari bătăi de cap mergându-se chiar până la santaj,incriminări, amenintări sau fabricări de dosare pentru intimidare samd . Până la urmă, adevărul va iesi la lumină iar dreptatea va triumfa chiar dacă nu acum . Nu te lăsa intimidat de una sau de altul. Mergi mai departe chiar dacă-i greu iar ei, fac tot ce stiu . Va veni insă si vremea când vor da socoteală.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.