Dezamagire! Iar dezamagit!


Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a declarat ca se fac presiuni asupra companiilor de transport, pentru a nu aduce în Bucureşti persoane care vor sa participe la proteste şi ca el va aduce aproximativ 10.000 de persoane din Teleorman, pentru protestele de miercuri.”(„Se fac presiuni pentru renuntarea la proteste”Posted by Theodora/26.10.2010) Sa dea Dumnezeu sa fie asa! Eu nu prea cred. Cred de asemenea ca motiunea nu va trece!Si cat mi-as dori sa treacă! Cat mi-as dori sa vad pe Băsescu cu întreaga sa haita de hiene le puşcărie!

In oraşul meu,Oltenita, nu s-a organizat nimic pentru deplasarea organizata la Bucureşti. PSD si PNL ,tac chitic,se adăpostesc de ploaie! Si se spune despre organizatia PSD Oltenita ca este una puternica! Unde sunt acestia doamna Mizil! Ma voi deplasa la Bucureşti singur dar exista riscul sa fiu eliminat de ceilalţi care nu ma cunosc! Si este adevărat! Cum spunea si domnul ponta la congres,sunt multe cozi de topor! Vor fi multi instigatori! E periculos sa participi de unul singur! Vei fi repudiat si de o tabara si de cealalta!

Auzind indemnul la ieşirea în strada, a domnului Ponta la congres, l-am criticat parându-mi-se prea  aprins! Regret. Regret critica facuta! Nu ştiu ce-l mai poate scoate pe roman din amorţeala sa!  Profesoara Cristina Anghel, pentru multi este un nume,o ştire la televizor,nicidecum o persoana care suferă pentru idealul sau! Ma întreb dacă astfel de Oameni trebuie sa se sacrifice pentru cei amorţiţi,indiferenţi şi …! Sunt om la 56 de ani şi pare-se ca tot visător am rămas! Voi fi mâine la Bucureşti! La primul semn de suspiciune din partea celor din jur voi pleca! Nu de frica ci de lehamite!

Oare numai la congrese se anima membri de partid?! Oare cei ce au venit acolo au venit din placere , asa cum am fost eu,sau din obligaţie?

Dle preşedinte Năstase , dle preşedinte Ponta,dle preşedinte Iliescu îmi pare rău sa spun dar sunt dezamăgit de activitatea din teritoriu în astfel de zile! Chiar îmi pun întrebarea dacă pot deveni membru PSD, sau voi fi refuzat de organizaţia locala? Am încercat sa lupt din afara pentru idealurile mele! In cea mai mare parte coincid cu cele exprimate la congresul din 16 oct.2010! Voi incerca si din interior dacă voi putea! Sper sa nu fiu cuprins de aceeaşi lehamite!

14 gânduri despre „Dezamagire! Iar dezamagit!

  1. Pingback: De la motiune

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.