De ce răutăţi gratuite?


PSD, la sfat de taină, pe tema consultărilor de la Cotrocenititlu pe „Realitatea.net! De ce sfat de taina? E o consultare la care ia parte conducerea partidului,  Biroul Politic Permanent. Pentru ca acest birou să ia o hotărâre , membri săi trebuie să se întâlnească! Ce poate fi aşa de neînţeles. Mi se pare o metoda mult mai democratică,decât a altor partide!

În opinia mea nici de asta data n-ar trebui sa participe la consultări, pentru ca oricum nu vor fi ascultaţi! Nu vor face decât sa legitimeze UNPR ca organizaţie politica !

Acest sens al democraţiei nu este înţeles în principal de PDL,de dl Boc,Dna Anastase &haita! Asa a fost fraudat votul la legea pensiilor,asa vor sa treacă legea educaţiei prin fata parlamentului. Noi cei „prosti da multi ” i-am trimis în parlament. E drept ca  ajunşi acolo,în turnul lor de fildeş au uitat scopul lor! Au devenit nişte marionete de mâncat bani!

Îmi aduc aminte ca în perioada copilăriei,în oraşul meu era o prăvălie ce avea în vitrina o păpuşă care scotea pe anus monede de cate ori se mişca. Ii zicea prăvălia lui Mitriţa Căcăciosu! Acea păpuşă ar fi buna pentru aceşti nesătui !

Am vrut să scriu alt articol, dar nu mai am nici o poftă aşa că îl continui pe acesta!

Am văzut că o minoritate ce şi-a pus nişte silicoane(PDL+silicoanele UNPR) poate sa învingă un întreg popor. E drept că a profitat de nişte d’ăia cu „curu în doua luntre”(UDMR) şi de minorităţi,care atunci cu propunerea lui Johanis drept prim ministru, păreau deschişi spre progres!

Cei zece trădători din biroul domnului Ponta care au dat mâna cu dânsul şi au spus că votează moţiunea sunt sigur că astăzi au nişte funcţii şi avantaje materiale din partea PDL, foarte mari pe care nu puteau sa le aibă ! Asta au primit,după ce au dat mâna! Mă mir că nu au avut mâinile umede! Nu este nevoie sa ne spună domnul Ponta cine sunt! Ziariştii cu mai multe resurse pot afla! Însa este zadarnic gestul. Obrazul lor este prea gros! Atâta timp cat va mai fi ceva de furat în tara asta PDL- ul va avea cu ce sa cumpere opoortunistii!

Astăzi am auzit ca FMI condiţionează continuarea acordului, printre altele de continuarea privatizărilor! Deci au început sa dicteze politica interna! Privatizarea CFR-ului a pus aceasta coloana vertebrala a României pe butuci! Asa vrea sa ne conduca FMI-ul! Spre dezastru!

Iata ce era pregătit demonstranţilor în ziua marelui miting de pe 27 10 2010!

Cei ce l-au vota pe Băsescu sa ştie ca au făcut un mare rău naţiei române.

Un punct slab găsesc şi opoziţiei! La nivel local ,acolo unde interesele transpartinice sunt mai puternice decât orice , nu mai exista organizaţie PSD, PNL sau PDL! Se cearta de forma în  Consiliile locale,iar apoi prin locuri mai mult sau mai puţin secrete încheie afaceri!

Aceste aspecte pe care le-am descoperit abia acum m-au făcut sa tac în ultima perioada!Am început sa îmi revin !

P.S. Ultima oară când România şi-a asumat, printr-un acord stand-by cu FMI, privatizarea forţată sau lichidarea întreprinderilor de stat generatoare de pierderi, ministrul Transporturilor era Traian Băsescu, iar guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Între timp, FMI s-a ocupat cu falimentarea Argentinei şi era să de desfiinţeze, Băsescu a ajuns preşedintele României, iar Isărescu a fost făcut academician.”

Încercând sa dau un ping pentru Victor Ciutacu i-am citit articolul ! N-am putut  zice nimic,dar acest post scriptum parca a fost scos din mintea mea cu ale sale cuvinte. Mulţumesc Victor Ciutacu!

 

9 gânduri despre „De ce răutăţi gratuite?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.