Urare Presedintelui: Lua-v-ar zilele……!


duminică, 30 mai 2010

Lua-v-ar zilele Dumnezeu,domnule Băsescu,dle Boc,dlor trădători de neam

Pentru mine atitudinea lui Funeriu,a lui Băsescu,Boc , Udrea și şlehta sau șatra* de „înavuțiți de război” mi se pare tot mai aproape de atitudinea unor prim secretari P.C.R., care şi aceea erau niște Dinu Păturică. Aceste personaje, care dacă n-ar fi fost situația aşa de grea pentru omul de rând, le-aș fi comparat cu Tipătescu &Co.
Personalitatea lor este una maladiva,ce aduce rău tuturor celor din jur! Acești săraci cu duhul**, trebuiesc puși la „păstrare”,unde le este locul! Ce este mai grav,este atitudinea românilor de a fi ascultători. Am citit, că undeva în Spania, un hoţ celebru protestează împotriva reducerii pensiilor de la ei. Tipul are 60 de ani şi este pensionar. Pensionarii noştri au pretenţia de a nu li se micşora pensiile, dar nu luptă pentru ele. Îi lasă pe alţii în față, mulțumindu-se cu ce câştigă alţi pentru ei. Diminuarea pensiilor cu 15% se face prin reducerea valorii punctului de pensie. Dacă, la anul prin noua lege a pensiilor aceasta se va micşora din nou?
Salariile bugetarilor au fost stabilite prin legi (contractele colective de muncă sunt tot cu valoare de lege). Noua lege de reducere, a drepturilor salariale sau a pensiilor, contravine tuturor normelor  de drept (un drept dobândit în mod legal nu poate fi luat prin nici o lege).
De fapt măsurile de austeritate nu sunt însoţite de nici o măsură de revigorare economică. Legea combaterii evaziunii fiscale, este praf în ochi***! Corb la corb nu-și scoate ochii! Singura metoda de ieșire a României din aceasta groapa a istoriei, în care ne adâncesc mințile întunecate ale lui Băsescu-Boc,este schimbarea lor.Pe la unele posturi de radio,unde am intervenit în direct, am  emis ipoteza unui guvern dublat de controlul strict al unor comisari ai Uniunii Europene, o guvernare tip Kosovo, în care sa fie implicați comisari ai Uniunii Europene, atât în actul de justiție cât și în politie,în economie,etc.Am avea șansa ca cei incapabili, noii Dinu Păturică, sa fie eliminați în 4-5 ani și atunci vom pleca mai deștepți și mai curați.
Protestul nostru trebuie sa ajute pe politicienii ce s-au trezit la realitate si vor sa schimbe dictatura neofascista a lui Basescu cu democratia. Ar trebui ca acest lucru sa se faca fara varsare de sange, pentru a nu întina memoria celor cazuţi in decembrie 1989. Ca alternativă aş fi in stare să îmi jertfesc si viaţa pentru ca să nu-i fie ruşine copillului meu că a avut un tata cu grumazul plecat. Mai bine să mi-l taie sabia lui Băsescu-Boc!
Hai sa stingem luminile în fiecare seară la ora 22. Să oprim pentru  jumătate de oră orice consum de electricitate, apoi s-o repornim brusc. Sa vadă și ei că pâna și opoziția pasivă este eficientă!
Moarte Dictatorului și întregii sale șatre! Jos Băsescu,Jos Boc!La pușcărie cu ei

Publicat de Popa Ţeapă la 12:38:00 PM

Adnotări din 19 oct 2010

* Acum mi-am dat seama ca este vorba de haita!

**Dar bogaţi la buzunar

*** „E greu sa combaţi evaziunea fiscala cu un salariu de sase milioane jumate”zicea un Comisar de garda financiara!

vineri, 28 mai 2010

Tot mai multe mesaje venite din partea guvernului şi a preşedintelui,dezvăluie scenarii apocaliptice pentru România.Ultima „bomba” a lui Vlădescu este că „peste trei luni ne va fi mai rău”.*
N-are nimic! Să ne fie mai rău dar fără ei la conducere.Orice alt guvern ar guverna ţara într-adevăr şi ar face tot posibilul s-o scoată din criză.
Ce mă îngrijorează in mod real,este invocarea articolului 53 din Constituţie, privind siguranţa naţională.În curând  s-ar putea ca „pohta ce-o pohteşte ” d-l Preşedinte să devină realitate: Instituirea stării de urgentă,necesitate, pe întreg teritoriul României. Dacă ei au avut nesimţirea sa invoce acest articol pentru a fura din banii populaţiei,nimic nu mă mai miră.Orice este posibil! Ca urmare trebuie să ne mobilizăm cât mai bine pentru a înlătura acest simulacru de guvern.(Felicit pe organizatorii mitingului din 19 mai pentru faptul că nu au avut loc evenimente violente,au ţinut sub control totul.În caz contrar, cred că acum am fi fost sub stare de urgenţă) Trebuie să participăm la cât mai multe acţiuni de protest,cât mai avem posibilitatea,până a nu fi interzise şi prin prezenţa noastră în stradă să susţinem moţiunea de cenzură introdusă in parlament.Poate unii dintre parlamentarii dezertori, se vor teme si vor vota „pentru”,ca şi uni dintre parlamentarii PDL. Aceasta moţiune este,in opinia mea singura cale spre o normalitate, spre ieşirea României din criză.Chiar de ne va fi mai rău o perioadă, avem speranţa ca ne va fi apoi mai bine.Aceasta spre deosebire de perpetuarea actualei situaţii,cu aceşti guvernanţi incompetenţi si rău intenţionaţi.,puşi pe furtul muncii noastre.

Publicat de Popa Ţeapă la 7:06:00 AM

* A avut dreptate! Si numai din vina lor!

Un gând despre „Urare Presedintelui: Lua-v-ar zilele……!

  1. BASESCU TREBUIE DISTRUS! El, sleahta lui si toti cei care ar putea nutri afinitati elective fata de asemenea gunoaie!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.