Postari mai vechi pe alt blog de actualitate!


Băsescu: „Eram sub influenţa băuturilor alcoolice când am zis ca pensia minimă să fie 500 lei”. Ascultă înregistrarea

25 Mai 2010, 19:51
 

basescu

Traian Băsescu s-a întâlnit marţi cu parlamentarii din arcul puterii. Antena 3 a obţinut, în exclusivitate, discuţiile dintre Traian Băsescu şi parlamentarii PDL. Şeful statului i-a cam tras de urechi pe miniştrii lui Emil Boc. A avut reproşuri în special pentru unii dintre ei. 

Dacă ne menţinem cheltuielile de după reducerea salariilor şi pensiilor, ar trebui să avem o creştere de 21% a Produsului Intern Brut ca să ne acoperim cheltuielile. Am ajuns într-un punct critic. Sigur, nu vreau să înţelegeţi că eu susţin că nu mai avem soluţii. Vreau să ştiţi că putem s-o mai ducem aşa încă 2 ani? le-a spus Băsescu parlamentarilor.
Un parlamentar i-a atras atenţia preşedintelui că în 2009, pensia minimă garantată ar trebui să fie 500 de lei. Băsescu i-a replicat, în glumă, că…era sub influenţa băuturilor alcoolice când a spus acest lucru ! Băsescu le-a mai spus parlamentarilor că tema pensiilor a fost introdusă în campania din 2008 şi că nimeni nu l-a întrebat atunci când Guvernul a susţinut-o.

Băsescu a vorbit şi despre agricultură. El se declară enervat de faptul că pe piaţa românească ajung fructe şi legume turceşti, dar etichetate ca şi cum ar fi produse în Uniunea Europeană.

Agricultura trebuie fiscalizată. Trebuie dată bătălia cu comerţul intracomunitar. Până la urmă e şi enervant să avem piaţa şi hypermarket-urile pline cu ananas şi banane din Olanda. Când ajung în Consiliu o să-l rog pe primul ministru olandez să-mi arate unde e plantaţia de ananas şi banane din Olanda. Sigur că sunt turceşti şi pe urmă ei le vând cu etichetă olandeză pe piaţa noastră. Nu-i mai iei vamă, nu-i mai iei nimic că e originală din Olanda? a spus preşedintele.

miercuri, 12 mai 2010

miercuri, 12 mai 2010

R U S I N E

RUSINE domnule Basecu*,ruşine şi iar ruşine.Ai reuşit sa invrăjbeşti,sora cu frate,copil cu parinte , numai ca să traiesti tu bine şi camarila ta.Astăzi am intrat in direct la emisiune lui Robert Turcescu,„Romania Vorbeste”.Am fost la Cotroceni si m-am retras pentru ca să pot vorbi,pentru a fi auzit de cât mai mulţi.Până să intru in emisie,am auzit un tanar student spunând ca el munceste de la 16 ani,si toată lumea ar trebui sa muncească.Cei care au ieşit la pensie n-au muncit si n-au nici un drept la aceasta.Ruşine si papiţoiului si D-lui „Pemperşi”.Poate nu stie că acele ajutoare catre mame au fost concepute pentru a incuraja natalitatea.Tot se vorbeşte de o imbătrânire a populaţiei,masura de contracarare  fiind stimularea natalitaţi.Chiar dacă am doar un copil ştiu cum se creste !Pe timpul lui Ceauşescu,când aveam copilul mic,am fost tocmai la Câmpulung Moldovenesc,de la Oltenita ,pentru a-i cumpara lapte praf.Era un sortiment la care fica mea nu facea alergie.Basecu ce stie? Cu activitatea sa securistica a vea de toate.E drept ca el a avut doua slujbe:una de „marinel” ,alta de securist.Din aceasta cauza a adunat ataţia bani negri pentru zile albe.
Antevorbitorul meu la postul de radio a spus că şi-ar dori o puşcă.Ei bine şi eu la fel!O puşcă să-l împuşc pe dl „pemperşi”şi pe  Marele pitic Boc şi pe Marea blondă Udrea şi pe Marele bordurator Videanu şi…şi…pe mine.
Dl care a fost găsit cu benzină şi chibrit la el, vroia să îşi de foc în faţa lui Băsecu!
Noua democraţie a reuşit să instaureze la putere pe cei de care şi Lenin se temea : Burghezia roşie. Acesti „Dinu Paturică” sunt ciocoii noi ai României.
Am auzit pe canalele media multe opinii ale Industrişilor români unde se spunea ca aceste măsuri ar fi trebut luate mai demult. Dar mă întreb ei cum au facut averile?Cinstit? În nici un caz.Le-au facut prin furt din averea nationala produsa de străbuni nostri si de noi.Pâna la urmă si banii noştri de pensie au fost furaţi tot de ei
Români de rând să facă economii.De fapt cei mai defavorizaţi.
Am fost  la Cotroceni.Ruşine Jandarmilor care s-au lasat depăşiţi de nişte pensionari flămânzi,bolnavi,în prag de moarte.Sunt aceeşi jandarmi care în 1907,1933,etc au tras împotriva parinţilor şi fraţilor lor.De ce n-aţi tras şi azi în noi?
Toţi comentatorii cer soluţii!Nu noi trebuie să dăm soluţii ci ei care sunt aleşi,ei care au furat,ei care au vândut flota pe nimic.
Pentru mine singura solutie rămâne o noua revoluţie,dar după aceasta să nu mai lăsăm tineri să ne conducă.Iată ce a produs lipsa de experienţă,recte Funeriu. 

*Am scris intentionat Băsecu  de la bă  secu(ristule)

Publicat de Popa Ţeapă la 7:04:00 PM

,dar după aceasta să nu mai lăsăm tineri să ne conducă.Iată ce a produs lipsa de experienă,recte Funeriu

*Am scris intentionat Băsecu  de la bă  secu(ristule)

Publicat de Popa Ţeapă la 7:04:00 PM

4 gânduri despre „Postari mai vechi pe alt blog de actualitate!

 1. Ciocanitoarea Woodrea este un JEG! Un GUNOI! Un cacat ambulant! O scarnavie osanzoasa ranceda si imputita! Ca si scursura care o serveste din pozitia de presedinte al acestei tari de cacat!

  Apreciază

 2. Sa nu mai lasam tinerii sa ne conduca, sunt de acord.
  Dar sa lasam bosorogii care s-au complacut in dictatura comunista?! Sa-i lasam pe parintii nostrii, care au acceptat umilinta si mizeria nu doar pentru ei, ci si pentru noi, condamnandu-ne la o viata de jeg, mizerie si umilinta ca si cum asta ar fi starea naturala a omului?! NU POT SA IMI IERT PARINTII, BUNICII, ETC, CA AU ACCEPTAT NU DOAR SA TRAIASCA EI, DAR SA MA NASCA SI PE MINE IN MIZERIE SI UMILINTA!

  MAI BINE SI-AR FI TAIAT PULELE SI SI-AR FI BAGAT SMOALA-N PIZDE DECAT SA MA NASCA PE MINE, CONDAMNAT FARA VINA LA A FI ROMAN!

  MI-E SCARBA DE TARA ASTA DE SCLAVI, MI-E SCARBA DE STRAMOSII MEI! EU NU VOI ACCEPTA NICIODATA SA FAC ASA CEVA CAT TIMP NU IMI POT CASTIGA DEMNITATEA MEA UMANA!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.