Atentionare catre opozitie!


Lehamite

Astăzi am simţit o cruntă dezamăgire! L-am auzit pe domnul Năstase că noua moţiune de cenzură va fi la toamnă, iar pe domnul Geoană că „oricum, actualul executiv va cădea la până toamnă”. Declaraţiile domnului  Crin Antonescu au fost făcute în aceeaşi notă.  M-am simţit părăsit. M-am simţit trădat! Speram ca actuala opoziţie sa fie alături de noi şi să coordoneze acţiuni care să producă efecte benefice asupra situaţiei românilor de rând! Nu, domniile lor se gândesc la vacanţa parlamentară, iar sperietoarea de Băsescu încearcă să-i oblige să voteze codurile înainte de vacanţă. Vot fără discernământ. E drept că parlamentarii au bani suficienţi pentru vacanţe exotice, dar noi amărăstenii de rând ce să facem? Nouă nu ne ajung banii nici de pâine, darămite de vacanţe.Oricum am renunţat la medicamente.Poate domnul Victor Ponta şi domnul Crin Antonescu, la revenirea din vacantă vor găsi o ţară decimată ( în sensul latin adică unul din zece romani se va fi dus pe lumea cealaltă) Legiunea (naţia)Româna a fost înfrântă!! Astăzi m-am convins ca nu putem aştepta nimic de la nimeni în ţara asta! Nici de la mafioţii lui Băsescu, dar  mai ales de la ai noştri!Ori ne ajutăm singuri,or pierim. Poate înţeleg mai bine de ce pe 15 iunie am fost aşa puţini! Lehamitea de politicieni! Legile nedrepte au trecut de parlament. Noi prostimea suntem neştiutori! De ce dumneavoastră   domnilor Năstase, Ponta, Antonescu, persoane în care ne-am pus speranţa de izbăvire ne părăsiţi? Sau poate n-aţi fost niciodată, în mod real alături de noi! A fost o fanfaronada, toată acea moţiune de cenzură? Doamnă Oana Niculescu Mizil, acea scrisoare deschisă către Călărăşeni, ce a fost. Credeam că vor urma acţiuni de protest organizate de PSD şi PNL în toată ţara! Vise. Vedeţi că prin lipsa de ataşament faţă de cei pe care i-aţi cucerit cu acţiunile voastre de până acum, riscaţi să-i pierdeţi. Am impresia ca daţi dovadă de inconsecvenţa! Treziţi-vă!!
GANDIŢI-VĂ BINE DACĂ LA ÎNTOARCEREA DIN VACANŢĂ NU VĂ VEŢI AFLA ÎNTR-UN STAT SUB DICTATURA MILITARĂ,CU PARLAMENT DIZOLVAT!!!

22 iunie 2010

Soarta ce ne-o merităm, sau suntem un neam de lătrători!

 

Am fost astăzi în piaţă! Am  dat foc la maimuţoi! Am fost legitimat de jandarmi! Am vrut sa reeditez euforia din 1989! N-am avut cu cine! O mâna de oameni. Din 10.000.000 de romani ce vor avea de suferit au venit un număr infim de persoane.
Când jandarmii s-au dat mai tare la mine, pentru ca am vrut să sar gardul, nimeni nu m-a băgat în seamă. Nimeni dintre puţini protestatari ce se aflau în jurul meu! Eram dispus la multe, dar am fost dezgustat de absenţa mulţimi! Toate babele pensionare se plâng pe la colţul blocului ca li se”ia ” din pensie dar nici una n-a venit până în piaţă astăzi. De fapt babele şi telenovelistele sunt bune numai de bârfa dar la o acţiune concretă nu trec.Mi-aduc aminte de decembrie 1989! Eram pe „baricade”, iar când mai veneam pe acasă ,mulţi vecini, ce nu se dezlipeau de  televizor mă întrebau ce şi cum! Unii dintre ei sunt astăzi mari bogătaşi. Nişte profitori cu certificate false de revoluţionari! Aşa şi astăzi,dacă avea efectul scontat manifestaţia noastră, dacă-l făceam  sa fugă cu elicopterul de la Cotroceni, toată lumea se bucura! Asa toate „babele”  îşi plâng de milă!
Din cauza asta avem preşedinţi chiori,ministrese care parcă au făcut serviciu pe centură şi sărbătoresc dezastrul României, cu şampanie.” După mine „potopul” ! Şi-au umplut desagii,şi acum Dumnezeu cu mila! Ce ne pasa de amărăştean? Cine moare, moare,cine scapă, scapă! Dar vedeţi că şi astăzi aţi câştigat provizoriu! Tot aţi avut mai puţine voturi pentru măsurile de decimare naţională. De fapt aţi uitat „Proşti da mulţi Măria Ta”zise Moţoc!
Îmi cer scuze celor de la Realitatea FM. Astăzi într-o intervenţie în direct la postul lor de radio am spus ca Băsescu ar fi un tâmpit dacă  ar numi un alt premier din arcul puterii, în cazul căderii actualului guvern. Postul a fost amendat de CNA
După cum spunea şi Mihaiu cu care am intrat în direct la Radio Guerila  am sa mor cu ei de gat. Ce mai am de pierdut dacă mi-au furat şi ultima brumă de respect fata de mine,mi-au luat şi bruma de subzistenţă pe care o mai aveam! Dacă este să aştept până ei vor da ceva şi amărâţilor ca noi, am să mor şi de boala şi de foame. Moarte lor că eu tot voi muri, fie de gloanţele lor,fie de foame!
Jos Băsescu, moarte trădătorilor de neam

15 iun 2010.Publicat de Popa Ţeapă la 10:22:00 PM

“S’il vous plait Monsieur le President de la Roumanie!”

Cam aceasta este atitudinea celor din Oltenița! Da am început să fiu dezamăgit de atitudinea concetățenilor mei! Nimeni nu vrea să se mobilizeze pentru unele acțiuni de protest, împotriva măsurilor basesciene de ucidere a nației române. Dacă soliciți pensionarilor să picheteze primăria câte două ore pe zi,primești două feluri de răspuns:
1.Sunt bolnav şi nu pot să vin până în centru;
2. Cine ne ia pe noi în seamă? Nu vezi că nu i-a luat în seamă pe ăia de la București?
Această atitudine defetista,iresponsabilă, este o teamă de neînţeles după 20 de ani de la căderea lui Ceuşescu. O altă explicaţie ar fi că oraşul este în mare măsură locuit de ţărani care mai au un petic de pământ,şi pe lângă pensie sau salariu işi obţin subzistenţa din locul acela.
În privinţa impozitări sporite a terenurilor agricole sunt total de acord. Îi vezi că se învoiesc de la serviciu,şi dau fuga la sapă! Este drept ca muncesc, dar veniturile sunt substantiale! Gândiţi-vă că sunt şi persoane care nu mai pot munci.
Din 500 mp un prieten al meu obţine anual un profit de 50.000 ron.Nu plătește impozit iar acești bani ii are pe lângă pensia de 1500 ron. Pe multi îi aud plângându-se că nu câştigă din pământ dar mint.Sau nu castiga puturosii!
Acest talmeş-balmeș social şi legislativ îi face pe mulţi să nu simtă efectele recesiunii, iar cei loviţi direct au devenit imuni.!
Deşteptaţi-vă români! Deşteptaţi-vă Olteniţeni
Iată ce ne aşteaptă dacă nu reacţionăm

11.iunie 2010

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.