Adrian Năstase redivivus


NastaseADRIAN NĂSTASE a declarat că se simte o țintă, a pledat pentru o lege a grațierii și a declarat că are oferte de la câteva companii multinaționale și de la guvern străin.

ADRIAN NĂSTASE.Am rămas același, încercările din ultimii ani cred că mai curând m-au întărit, am nevoie de ceva timp ca să-mi lămuresc proiectele pentru viitor, vreau să stau cu familia mea, le mulțumesc că au fost alături de mine, am diverse idei extravagante. În ultimii 10 ani ați dus-o foarte bine fără mine, în ultimii doi și mai bine. În momentul de față statul român are numai două puteri: executivă, reprezentată de președinte și guvern și cea judiciară. Ar fi necesară o a treia putere, legislativul și anul viitor de alegeri parlamentare anticipate care să construiască un parlament solid. Ar fi nevoie de schimbarea legii electorale și să revină la liste. Din când în când este nevoie de o lege de amnistie fiscală, dar și de una a grațierii. Am o experiență directă, cu cei care acum când am părăsit penitenciarul m-au salutat de le ferestre și dincolo de dorința de răzbunare pentru cei care au suferit, e nevoie de înțelepciune pentru că penitenciarul este o fabrică de recidivă. În următorii nouă ani nu voi putea ocupa funcții publice. Mi-a făcut plăcere să primesc oferte de la multinaționale și de la un guvern străin. Dacă nu mai este nevoie de mine în România… În perioada următoare, nu voi da interviuri. Eu reprezint și astăzi o țintă care trebuie urmărită pe tot terenul. Nu voi renunța la barbă, aștept oferte să joc într-un film. Aș putea să fiu consultant politic pentru televiziuni, am de gând să mă întorc la catedră”, a declarat Adrian Năstase, la ieșirea din închisoare.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/adrian-nastase-adrian-nastase_1508459.html#ixzz3B2zz6Eld Follow us: @realitatea on Twitter

Am preluat integral articolul de pe realitatea pentru că mi se pare că Adrian Năstase a realizat: urmașii săi în PSD, discipolii săi, au devenit niște persoane care luptă doar pentru interesul lor personal, interesul național fiind declamativ. De fapt este continuarea ideilor sale publicate pe blogul său în articolul După 25 de ani. E drept, nu poate da în ei cu bâta, dar îi atinge ușor cu nuielușa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.