Ruşine domnilor şi doamnelor de la finanţe si ministerul muncii!!!


Cred că am văzut ce îl poate scoate pe român în stradă: foamea!!!! Da, astăzi fiind probabil zi de salariu în aceste două ministere s-au sesizat şi n-au mai putut răbda! Au strigat „Nu va  băteți joc de noi, ne vrem banii înapoi!!!” şi „hoţii, hoţii”!

Ei bine, domnilor angajaţi ai ministerului muncii şi ministerului de finanţe! Iată ce a scos prostimea în stradă: „Foamea„! Când ceilalţi strigau în stradă Hoţii,hoţii” „Unitate,unitate”*”Demisia ,demisia”,voi va ascundeaţi capetele în dosare, precum struțul în nisip! Nu este frumos să vă reproșez acest lucru, lipsa de solidaritate pe care acum o invocaţi la rândul vostru,  dar cine a venit în sprijinul pensionarilor în mai şi iunie? Poate această oportunitate va fi folosita pentru înlăturarea hidrei PDL-ISTO Băsesciene! Potentaţii PDL-ului nu vor plânge de foame! Aveţi grijă domnilor de la finanţe: când o corabie se scufundă, guzganii o părăsesc! Aveţi grija să nu fie transferaţi în străinătate bani din conturile PDL sau ale lui Băsescu!

Vedeam un domn care se plângea la televizor:” Cum să combaţi evaziunea fiscala cu sase milioane şi jumătate” Dar cum poţi trai cu trei milioane şi jumătate!

Ştirea referitoare la aceste mişcări am primit-o de la un pensionar militar, fost colonel de infanterie, care a văzut la televizor ce se întâmpla! El va veni să protesteze în  capitala pe 25 octombrie, cu cei din cadrul armatei! Are doar 1800 de lei pensie şi i-e frica să n-o piardă! Înfierbântat de ştire şi neputând ajunge in faţa unui televizor, am sunat prieteni din Bucureşti, încercând să aflu situația. Aveam de gând să vin în Bucureşti în seara asta!! Vedeam elicopterul la Cotroceni! Ei bine nu v-a sărit nimeni în ajutor, tot aşa cum nici voi nu ne-aţi susţinut pe noi!

Îl vedeam pe dl. Marica scremându-se pe la televiziuni să vă conștientizeze, să va scoată în strada! Singura foamea v-a scos în strada şi sper să va tina! Atunci se vor alătura şi alții vouă şi poate , poate. Mi-aduc aminte cum râdeau de pensionari, în mai! Cum au ras de profesori uni ce stăteau pe margine şi priveau ca la urs! V-a venit și vouă rândul și sper sa nu rămâneți singuri! Eu ca individ nu am cum sa ma alătur vouă decât în cazul în care veți intra într-o forma organizata de protest. Ca mine vor fi alte sute și poate mii de romani,care vor veni din solidaritate, dar şi în speranța unei schimbări!

Din surse din armata am aflat ca în unele unități se pregătesc să îşi dea demisia în bloc multi ofițeri! Li s-au diminuat veniturile cu 48%! De fapt ofițerii şi angajații din armata au semnat un angajament ca nu se vor organiza în sindicate şi nu vor protesta! Singura modalitate de protest este demisia în bloc!

*Aceasta unitate era şi în sprijinul colegilor rămași acasă,dar era şi cerere de unitate don partea celorlalți!

Traiasca Romania!

România noastră, nu a lor!

3 gânduri despre „Ruşine domnilor şi doamnelor de la finanţe si ministerul muncii!!!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.