Inconstienţa guvernanţilor ne duce la ruină!


Greva generală a finanţelor poate paraliza ţara!Cu toate acestea,in loc să dea drumul negocierilor,să mai cedeze,să facă ceva constructiv,Primul Ministru ameninţă că se va respecta legea şi cei ce nu lucrează nu vor fi plătiţi! Lipsa dialogului, îngâmfarea, lipsa de coerenţă,au dus la decredibilizarea acestui guvern. Nu este de vina pentru aceasta nici opoziţia, cum spunea aseară ministrul de finanţe,nici sindicatele! Ei singuri şi-au tăiat craca de sub picioare!

Tonul cu care se spunea aseară ca partidele sa îşi vadă de treaba lor de partide şi sa ne lase pe noi sa lucram,este jignitor! Oare nu este normal ca pe fiecare om sa îl intrereseze nivelul de său trai?

Guvernul intentionează să elimine scutirea de la plata a abonamentului telefonic si radio-tv pentru veteranii de război, dreptul la gratuitate pe transportul in comun si CFR pentru persoanele persecutate politic si să taie indemnizatiile persoanelor cu handicap.

  • Noile taieri ar putea intra in vigoare de la 1 ianuarie 2011

Noile reduceri de cheltuieli ar urma sa fie aplicate de la 1 ianuarie 2011, impreuna cu diminuarea indemnizatiilor acordate celor care ingrijesc persoane cu handicap, fostilor detinuti politici, pensionarilor membri ai uniunilor de creatie si revolutiona­rilor.
Iata ce scrie 9AM NEWS!

Guvernul reduce, reduce şi nu mai pune nimic în loc! Ce au de gând? In opinia mea Băsescu împreună cu haita sa doreşte să fure mai mult !Cum? Aceste nemulţumiri sociale vor face în asa fel încât sa se destabilizeze situaţia in tara şi sa declare stare de necesitate sau de urgenta! Atunci va pune mana pe puterea absolută si va fura, fara să îl mai intrebe nimeni nimic! De fapt acest scenariu l-am prevăzut de asta vara in nişte postări pe blog!

„Este regretabil gestul funcţionarilor din Finanţe. Pentru a dezamorsa această stare de lucruri este nevoie de o comunicare mai bună din partea conducerii Ministerului, a Guvernului. Stimulentele trebuiau acordate punctual, în funcţie de  performanţele individuale, acolo unde ele existau”, a declarat pentru HotNews Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la FMI.

Deci comunicarea lipseşte în aceasta tara şi priceperea în a conduce!

Ajunşi intr-o stare de suparare aşa de mare oamenii vor spune că lasă deoparte raţiunea si vor trece la logica parului! E păcat! Aceşti nepricepuţi sau mai degrabă aceşti hoţi au dus ţara la dezastru!

Să vă fie de cap celor care l-aţi votat pe Băsescu,manca’l-aţi copt sa-l mâncaţi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s