Romulus Ioniţă vs Traian Băsescu


Ieri am scris despre denunțul penal împotriva lui Băsescu făcut de dl Ioniță. Astăzi vă prezint și răspunsul primit de domnia sa, întocmit la odată incertă. Am spus incertă pentru că așa cum se vede din imagine data este înregistrat fie pe 29 august, fie pe 04.09. Mai multe citiți aici în  Ziarul lui Ipu

Această prezentare necesită JavaScript.

2 gânduri despre „Romulus Ioniţă vs Traian Băsescu

  1. Necrutatorul Grid Modorcea: Mungiu a făcut un “business” cu acest subiect, nu a urmărit decât să şocheze Occidentul. Atitudinea regizorului iese şi mai clar în evidenţă, atunci când doctoriţa le spune maicilor: „Mai bine merg în iad decât să ajung la rugăciunile voastre”. Ceea ce era de demonstrat, tezismul acestui film modest, tratat în manieră de realistm socialist, un realism însă rudimentar, primar. Totul e tratat plat, otova, în acest film, de parcă ar fi o comandă a partidului de la Cannes.

    Apreciază

  2. @ Salut Popica !
    In loc de RASPUNS la articolul de mai sus,
    iata o POSTARE din

    http://www.gandul.info/puterea-gandului/monica-macovei-

    ” Înainte de toate trebuie să precizez că titlul de mai sus este, cu urechismul specific presei de azi, greşit. Nu este vorba de un show erotic, ci de showul etic.ro al d-nei Macovei, inventat chiar de distinsa europarlamentară.

    E adevărat că o paralelă cu dansul la bară nu e exclusă. Ce face o domnişoară care şerpuieşte, roteşte şoldurile, scutură sânii, se aşază capră, scoate limba şi dă ochii peste cap? Ea oferă în varii moduri iluzia iubirii pe deşelate, promisiuni erotice mai frumoase decât împlinirile, sublimează actul sexual într-o coregrafie care poate duce şi la orgasm.

    Zeci de bărbaţi – la rigoare, şi femei – pot s-o posede din ochi, simultan, democratic.

    Amor colectiv fără sex.

    Aşa şi d-na Macovei: ne oferă o demonstraţie de etică românească fără morală. D-sa execută, în cadrul Comisiei de Etică a PDL, pe care a născut-o şi o prezidează, un balet tematic care promite severitate, obiectivitate, necruţare, sugerează prin toţi porii un act moral intens. Ca şi în cazul dansului la bară, nu se întâmplă nimic, nicio penetrare în sistem, pe listele electorale ale ARD intră cu onor tot cine trebuie, adică Udrea, Igaş, Wiliam Brânză, vărul lui Videanu, căluşarul Edmond Tălmăcean, asistenta sexy şi toţi ceilalţi, iar eroina PDL se întoarce la Bruxelles cu sentimentul datoriei împlinite şi presimţirea războiului civil atenuată.

    D-na Macovei mai face un pictorial. Un pictorial moral “.

    Comentariile le las pe seama ta si a celor ce vor ajunge pe aici caci,
    mie unul, mi se face sila si-mi vine sa vomit numai cand ma GANDESC cu GANDUL la persoana despre care vorbeste CRISTIAN TUDOR POPESCU .

    O seara linistita !
    Aliosa.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.