Quod erat demonstrandum


Blonda , chiorul si piticul
Blonda , chiorul si piticul

Iustina Cornel, directoarea Sălii Dalles,a declarat la Realitatea TV că piesa a făcut încasări de 268 de lei, la premiera!

Hopa!!!!! M-am luminat! Raţiuni economice au făcut-o pe directoare sa simuleze suspendarea piesei. Acest gen de publicitate , publicitate negativă, face sa curgă multă cerneală , iar spectatori curg cu duiumul: Piesa interzisa! Admiraţie pentru cel slab şi oropsit „.

Mai ales dintre cei neavizaţi, dar şi dintre cei ce cred că este vorba despre altceva în piesă. Sunt şi din aceea care se bucura când este criticat cel vremelnic la putere, fără  să ştie de ce! Acesta este publicul ţină!

Nu ştiu dacă a fost o acţiune gândita şi pusa la punct, de comun acord cu autorul si regizorul piesei, Ştefanis Lupu, dar văd că a ieşit . E destul de mult  să fii invitat la preşedenţie, sa ţii un spectacol , chiar dacă gazda este chiorul. E un joc de imagine şi pentru Băsescu: „Vedeţi bă, vedeţi ca eu nu mă supăr? Sub domnia mea, nu există cenzură!”

Mergând mai departe cu speculaţiile spun că s-ar putea să fie o acţiune tipic băsesciană, pentru o mica creştre în sondaje. În acest fel speră să iasă bine la un  eventual referendum de suspendare. Nu că opoziţia ar sta prea pe roze.   Aşa,  de „dragul artei” pentru presedintele jucator„.

Încă de anul trecut făceam un apel disperat la opoziţie să fie atentă că Băsescu işi va face o majoritate şi va da legi dupa bunul sau plac.  Acest lucru se întâmplă. S-a întâmplat deja! Cel mai recent exemplu atunci când sub altă forma spune că, în ciuda bucureştenilor, nu va tine seama de rezultatele unui eventual referendum şi tot îi va face cadou capitala, blondei Udrea.

Degeaba vă mai obosiţi pentru referendum!   Nimeni nu va ţine seama de el!  L’État c’est moi!  Şi debarcarea capitanului nebun nu se va putea realiza, din pacate , aşa cum vrea Crin Antonescu! Dar şi noi prostimea.

Quod erat demonstrandum

13 gânduri despre „Quod erat demonstrandum

  1. ISLAMIZAREA EUROPEI SI TIGANIZAREA ROMANIEI
    În 1960, doar 600.000 de musulmani trăiau în Europa occidentală, dar astăzi sunt peste 30 de milioane, iar imigraţia masivă continuă neabătut. În fiecare an, circa 1 milion de musulmani se stabilesc in Europa, în mod legal, prin mai multe mijloace cum ar fi: reunificarea familiilor sau azil politic.
    Un fenomen paralel se intampla in Romania unde conform statisticilor tigani vor deveni majoritari .
    Ei urmează vorbele ayatollahului Khomeini, care a spus: “Scopul final al Islamului este conducerea lumii“iar a tiganilor conducerea Romaniei. Regele Cioba declarand
    ca in viitor Romania se va chema Rromania urmareste un scop similar. Rezultatele se văd….. oraşe ca Bruxelles, Milano şi Oslo de Bucuresti nu mai vorbim.
    Şeful poliţiei din Koln, a declarat că, ca urmare a graniţelor deschise şi a ratei natalităţii ridicate la musulmani, Germania va deveni predominant musulmană în 10 de ani. Tiganii vor fi majoritari in acelasi timp sau mult mai repede daca occidentul ai va trimite acasa .
    În Anglia, cel mai cunoscut nume era Jack, acum, fireşte, este Muhammad. La noi tigani asi dau nume de obiecte , mezeluri sau flori. Cel mai important manelist poarta numele de Salam iar cel mai important important politician al opozitiei numele de Crin.
    Influenţa politică a musulmanilor a devenit tot mai mare în ultimii ani. De exemplu, Gerhard Schröder a fost reales cancelar în 2002 cu ajutorul votului dat de turcii musulmani stabiliţi în Germania……iar Traian Basescu cu ajutorul tiganilor stabiliti in Romania.
    Musulmanii nu au venit in Europa pentru a se integra in societăţile europene, scopul lor îl reprezintă transformarea Europei într-un stat islamic condus după principiile legii islamice, Sharia! Tiganii refuza DEASEMENEA sa se integreze in societatea romaneasca scopul lor este CREIAREA PRIMULUI STAT MANELIST european. Alegerea unei prostituate de origine roma ca presedinte al Romaniei numita Elena, va consemna dorinta noii majoritati etnice.

    Robert Horvath cineast New York

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.