Opinii putin altfel decat laudative !


În situaţia de criză economică şi socială fără precedent prin care trece ţara, cauzată de corupţia, incompetenţa şi comportamentul clientelar al Partidului Democrat Liberal şi al lui Traian Băsescu, PSD se obligă să nu colaboreze în nicio formă cu cei care guvernează acum ţara” Rezoluţia congresului

Totuşi ce a cautat Verestoi Atilla acolo in calitate de reprezentant al UDMR?Daca venea in nume propriu era altceva!
„Pentru prima zi de guvernare, PSD se angajează la aplicarea a şase măsuri: revenirea salariilor bugetarilor la nivelul anterior diminuării cu 25%, anularea noilor metode de recalculare a pensiilor militarilor prin blocarea aplicării legii unitare a pensiilor, anularea impozitării pensiilor mici, îngheţarea cheltuielilor materiale la utilităţi şi medicamente şi plafonarea cheltuielilor cu bunuri şi servicii la 50% faţă de anul trecut, eliminarea obligaţiei de plată a contribuţiilor sociale pentru persoanele angajate cu drepturi de autor, respectiv începerea auditului financiar al guvernului Boc”.
Oare? Am aceleaşi îndoieli ca dl. Ion Popescu de la Meridian!
„Ca acest text să nu rămână doar un eseu, doar o carte pentru biblioteca de partid, mai trebuie îndeplinite două condiţii”, a spus Domnul Năstase:
-Prima condiţie este conlucrarea între partidele parlamentare din opoziţie şi mişcarea sindicală pentru adoptarea în Parlament a moţiunii de cenzură.
A doua condiţie este ca Victor Ponta să fie viitorul prim-ministru!
Referitor la aceste lucruri as spune ca am opinii diferite:

Mişcarea sindicala trebuie sa aibă rolul ei, nu sa fie afiliata unui partid. In acest fel rolul sindicatelor de a fi un barometru al societăţi şi  sa reprezinte interesele angajaţilor sai,nu va mai fi îndeplinit! Vor deveni un fel de sindicat de tipul celui dinainte de 1989!

Domnul Ponta ,chiar dacă este un elev silitor,încă mai are de învăţat. Dupa părerea mea tot dl Năstase rămâne cel mai potrivit! Poate Dl ponta ar fi bun de candidat la funcţia de Preşedinte al României!

Dumitru Costin spunea ca PSD este un partener natural al sindicatelor. Oricât de bine intenționat ar fi un partid,fie el şi de stânga,poate sa aibă unele derapaje atunci când ajunge la putere! Betia puterii este mare! Sindicatele pot trage un semnal de alarma!

In cazul actualului guvern fără pic de gândire logica,nu s-a ţinut seama de  opinia nimănui. PSD-ul şi poate alte partide vor avea un sprijin din partea sindicatelor chiar prin atenţionări cu greve! Critica constructiva este benefica! Ştiu ca sindicatele , ca şi marea parte a populaţiei României  îşi pun speranţele in acest partid PSD! Îmbătaţi de euforia puteri ar putea greşi! Din aceasta cauza nu cred in ideea ca dl Ponta ar fi bun de PRIM-MINISTRU!I-am văzut şi ascultat discursul revoluţionar,incendiar, de la congres!

Sper sa nu supăr pe nimeni cu ideile mele care sunt sincere şi cum am spus şi mai sus critica constructiva este benefica!

4 gânduri despre „Opinii putin altfel decat laudative !

  1. Da, așa spune rezolutia congresului PSD si sper ca ea să fie respectată dacă va ajunge la guvernare . Sunt sigur că liderii PSD s-au gândit la parlamentarii din arcul guvernamental care, de teama electoratului ce i-a ales in 2008 vor dezerta de la partidele si formatiunile lor politice trecând in tabăra opozitie .Este după mine o idee bună, de a-i atrage de partea lor pe cei nemultumiti de guvernarea PDL. Si cum UDMR din 1996 incoace s-a ținut aproape de cei de la guvernare jucând la două capete, a luat in calcul si varianta subtil propusă de liderii PSD trimitându-l pe Verestoi Atilla la congresul PSD
    pentru a tatona terenul.Și ca să inchei comentariul ( critica-i constructivă ), un guvern mai neperformant, clientelar si corupt ca cel de fată nu a existat in istoria ultimilor 19 ani . Iar un guvern PSD,PNL si PC nu poate fi mai rău ca guvenul Boc-5 !

    Apreciază

  2. Harmalaia
    by Marius Adrian Porojnicu

    Ponta striga in congres:
    Basescu este nebun !
    -Pst: Basescu-i Presedinte:
    {Intelegi ce vreau sa-ti spun ?}

    Nea Ion deapan’ amintiri :
    Ehe-he,pe vremea mea….
    -Iar incepe asta bre?!?
    De ar tacea,…{parerea ta?}

    Si cu oua,chiar si fara,
    Adisor Matusizatu’,
    Este -iarasi- la butoane !
    {-Crede-ma, ca nu e altu’ !}

    Cel ce este,necajit,
    Cam lovit in aripioara,
    Ne vorbeste despre fraieri!
    {-Asta iar o dete’n bara !}

    Gogosele: pentru fraieri,
    De la cei mai priceputi!
    {-Daca-ti plac si-ti par gustoase…,
    Te invita sa-i ajuti !}

    Cica Udrea n’are sanse
    Sa ajunga’n fruntea tarii !
    -Asa-i bre !Da’ cum ajunse
    Ea, turista dezvoltarii ?

    La ‘finante” ‘i incurcata :
    Ori bacsisu’, ori chenzina!
    Cica stocu’ de curent
    Al desteptilor…{de vina ?}

    Apocalipsa lu’ Videanu:
    De dau banii,cica ‘ncepe !
    -Va rog mult, ca, dupa asta,
    Sa nu aruncati cu pietre :

    Ca le da un pic de lustru,
    Si apoi sigur le vinde !
    -Cum sa n’aiba cui le da :
    La primari !{Nimeni nu-l prinde ?}

    Dupa toata harmalaia,
    Unei clase nesimtite,
    Te intrebi pe drept,matale:
    Poporul ii mai inghite ?

    * Acesta este un pamflet : parerea mea sau a ta,oricum nu conteaza..

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.