Scrisoare deschisa Presedintelui Romaniei, Traian Basescu


Reiau scrisoare publicata pe blogul meu !

joi, 27 mai 2010

Scrisoare deschisa Preşedintelui României

Domnule preşedinte  

Va adresez această scrisoare în calitate de cetăţean al României, care nu v-a votat şi nici nu va agreează. În acelaşi timp consider că ultimele alegeri le-aţi câştigat în mod fraudulos.
În lumina celor spuse mai sus ma adresez dvstră  în speranţa că v-a venit mintea la cap şi vă solicit o brumă de gândire logică(bun simţ am văzut cât aveţi).

Vă rog să demisionaţi şi să lăsaţi în locul dvstră alţi oameni mai competenţi, şi cu o mai bună aplecare spre nevoile neamului românesc.
Pentru genocidul ce l-aţi declanşat împotriva poporului român,poate veţi suporta judecata divină şi veţi scăpa de cea a semenilor dvstră.Scuze celor pe care i-am înjosit numindu-i „semenii dvstră”.Incompetenţa crasă de care daţi dovadă,dar şi faptul, când singur recunoaşteţi că faceţi unele declaraţii de interes naţional în stare de ebrietate,(v. pensia minima din 2009,500lei) ma face să-mi fie milă de dvstră. Ştiu că etilismul cronic, omul beţiv,mai pe înţelesul tuturor,este o boală psihică ce trebuie tratată pentru ameliorare,în nici un caz pentru vindecare.Faptul ca nu vă trataţi mă îngrijorează,pentru că aţi putea da in demenţă.Devierea spre neonazism este un semn că boala înaintează
Ştiu că sunteţi fost marinar,iar pe mare, când un comandant nu mai poate conduce o navă i se ia comanda de către secund.Acest lucru trebuia să se întâmple mai demult,când aţi dat foc portului Rouen.
În baza celor enunţate va rog, lăsaţi-mă dracu în pace,şi duceţi-vă învârtindu-vă!!!
Un cetăţean,aidoma altor milioane de cetăţeni ai României

Ps.Nu uitaţi să luaţi şi şleahta de bandiţi cu dvstă.ADIO Aştept adeziuni!

Publicat de Popa Ţeapă la 7:58:00 AM

miercuri, 12 mai 2010

R U S I N E

RUSINE domnule Basecu*,ruşine şi iar ruşine.Ai reuşit sa invrăjbeşti,sora cu frate,copil cu parinte , numai ca să traiesti tu bine şi camarila ta.Astăzi am intrat in direct la emisiune lui Robert Turcescu,„Romania Vorbeste”.Am fost la Cotroceni si m-am retras pentru ca să pot vorbi,pentru a fi auzit de cât mai mulţi.Până să intru in emisie,am auzit un tanar student spunând ca el munceste de la 16 ani,si toată lumea ar trebui sa muncească.Cei care au ieşit la pensie n-au muncit si n-au nici un drept la aceasta.Ruşine si papiţoiului si D-lui „Pemperşi”.Poate nu stie că acele ajutoare catre mame au fost concepute pentru a incuraja natalitatea.Tot se vorbeşte de o imbătrânire a populaţiei,masura de contracarare  fiind stimularea natalitaţi.Chiar dacă am doar un copil ştiu cum se creste !Pe timpul lui Ceauşescu,când aveam copilul mic,am fost tocmai la Câmpulung Moldovenesc,de la Oltenita ,pentru a-i cumpara lapte praf.Era un sortiment la care fica mea nu facea alergie.Basecu ce stie? Cu activitatea sa securistica a vea de toate.E drept ca el a avut doua slujbe:una de „marinel” ,alta de securist.Din aceasta cauza a adunat ataţia bani negri pentru zile albe.
Antevorbitorul meu la postul de radio a spus că şi-ar dori o puşcă.Ei bine şi eu la fel!O puşcă să-l împuşc pe dl „pemperşi”şi pe  Marele pitic Boc şi pe Marea blondă Udrea şi pe Marele bordurator Videanu şi…şi…pe mine.
Dl care a fost găsit cu benzină şi chibrit la el, vroia să îşi de foc în faţa lui Băsecu!
Noua democraţie a reuşit să instaureze la putere pe cei de care şi Lenin se temea : Burghezia roşie. Acesti „Dinu Paturică” sunt ciocoii noi ai României.
Am auzit pe canalele media multe opinii ale Industrişilor români unde se spunea ca aceste măsuri ar fi trebut luate mai demult. Dar mă întreb ei cum au facut averile?Cinstit? În nici un caz.Le-au facut prin furt din averea nationala produsa de străbuni nostri si de noi.Pâna la urmă si banii noştri de pensie au fost furaţi tot de ei
Români de rând să facă economii.De fapt cei mai defavorizaţi.
Am fost  la Cotroceni.Ruşine Jandarmilor care s-au lasat depăşiţi de nişte pensionari flămânzi,bolnavi,în prag de moarte.Sunt aceeşi jandarmi care în 1907,1933,etc au tras împotriva parinţilor şi fraţilor lor.De ce n-aţi tras şi azi în noi?
Toţi comentatorii cer soluţii!Nu noi trebuie să dăm soluţii ci ei care sunt aleşi,ei care au furat,ei care au vândut flota pe nimic.
Pentru mine singura solutie rămâne o noua revoluţie! 

*Am scris intentionat Băsecu  de la bă  secu(ristule)

Publicat de Popa Ţeapă la 7:04:00 PM

Un gând despre „Scrisoare deschisa Presedintelui Romaniei, Traian Basescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.