Dezgust şi dezamăgire! „trădare să fie, dacă o cer interesele partidului, dar s-o ştim şi noi!”…


Atâta tevatura, dar şi atâta munca, pentru sprijinirea referendumului asupra legii capitalei. De pomana! Semnarea de petiţii, de fel şi fel de îndemnuri pe internet , pe facebook.

„Primarul sectorului 1 a mai spus că, până în prezent, s-au strâns de la bucureşteni peste 100.000 de semnături în favoarea organizării referendumului, fără a fi socotite şi cele „trimise” online.”

Scria in Referendumul privind Legea Capitalei ar putea avea loc în prima jumătate a lunii mai  Realitatea.net actual din 12 aprilie 2011.

USL a adoptat, luni, o rezoluţie prin care solicită întrunirea, în această săptămână, a CGMB, în scopul iniţierii procedurilor de organizare a referendumului local.

11. aprilie 2011. Realitatea.net

În şedinţa CGMB, s-au înregistrat 34 de voturi în favoarea abrogării, unul împotrivă şi o abţinere. Votul contra şi abţinerea au venit din rândul consilierilor PNL.

Decizia ca referendumul să nu se mai desfăşoare a fost luată la întâlnirea edililor Capitalei cu preşedintele Traian Băsescu şi cu prefectul Mihai Atănăsoaei, care a avut loc tot vineri, cu câteva ore înainte de şedinţa CGMB.

Realitatea net

In programul său privind dezvoltarea regională pe care Uniunea Socială Liberală l-a lansat sâmbătă, PSD şi PNL propun transformarea celor opt regiuni de dezvoltare în centre ale administraţiei locale, transformarea Senatului într-o cameră a puterilor locale şi înfiinţarea unor consilii regionale, conduse de un preşedinte ales. 

Realitatea net

Eu sunt împotriva, pentru ca am văzut ca toate fondurile de investiţii se duc la capitala administrativa. Asa s-a întâmplat când Oltenita a devenit parte a Judeţului Călăraşi. Voievodatele create vor fi mai uşor de condus de un preşedinte de la Bucureşti.
Cum a impartit Romania  Carol
Cum a împărţit România Mare Carol al II-lea în 1938
Cum vrea s-o imparta Basescu impreuna cu USL-ul astazi
Cum vrea s-o împartă Băsescu, împreună cu USL-ul astăzi. Nimic nou sub soare!

 

 

10 gânduri despre „Dezgust şi dezamăgire! „trădare să fie, dacă o cer interesele partidului, dar s-o ştim şi noi!”…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.