Cum apara opozitia si puterea interesele Romaniei!


De obicei nu public nimic pana nu citesc de câteva ori si în zile diferite, ceea ce vreau sa apară! Cele două posturi despre 5 octombrie le-am scris dintr-o răsuflare! Poate din aceasta cauza sunt si mai puţin prezent cu postări noi.

Pe 8 octombrie a.c, la Antena 3  a apărut un domn fost diplomat care se plângea ca i s-a redus pensia de la 7500 lei la 1900 si că nu poate să mai facă faţă  cheltuielilor! Suficienţa cu care se lauda ca mai este membru şi în alte câteva comisii,ca are 30 de ani de diplomaţie,mi s-a parut revoltător. Pentru anii in care nu i s-a plătit o contribuţie mai mare de către angajator,statul roman , la fondul de pensii,nu se considera vinovat.Atunci cetăţenii de rând cu pensii mizere cărora nu li s-a plătit aceste drepturi,ce să facă? Acest domn m-a făcut să ma gândesc la articolul domnului Năstase de pe blogul Domniei Sale http://nastase.wordpress.com : „Dezbaterea de la Strasbourg.Ce urmează?

<,Ca atare, „meciul” s-a desfăşurat între „echipa” Franţei completă şi care îşi adusese supleanţii,inclusiv pentru amendamente  şi „echipa”României descompletată cu trei „jucători”,inclusiv şeful echipei,plecaţi să joace la Bucureşti,la echipa „de club” PDL pentru a modifica, neconstituţional, regulamentul camerei(sub şantajul UNPR). Asa cum s-a întâmplat şi in alte rânduri,opoziţia a rămas să apere interesele generale ale tarii, în locul sau fără sprijinul celor care ar fi trebuit să reprezinte direct poziţiile guvernului român actual.>>

Eu cred ca marea majoritate a diplomaţilor români de azi,aserviţi lui Băsescu şi PDL-ului,este de teapa acelui domn,şi mai putini se ridica la nivelul Domnului Năstase. Onoare opoziţiei ca apară interesele tarii ,dar ruşine Preşedintelui PDL,Traian Băsescu-scuzaţi inversarea funcţiilor-al României. Eu vad ca un succes activitatea echipei romaneşti,chiar incompleta!Ma gândesc poate a fost mai bine pentru ca aproape in toate locurile in care merg cei de la PDL ,fac numai gafe! Un gând de moment:diplomaţia României lăsata pe mâinile domnului Năstase,ar aduce mai mult bine tarii, in ciuda politicii guvernamentale şi prezidenţiale actuale, cu caracter antinational.

Ca o răutate măruntă fac referire la „echipa PDL”! In ce divizie joaca? In divizia comunala şi este pe punctul de a retrograda,fără sorti de a mai aduna nici 5%!!!!?(Să dea  Domnul)

Atâta timp cat un partid cade prada unor şantaje la nivel intern,cred ca vor apărea şi alte exemple de trădare a interesului naţional,de vinde a tarii,chiar către  FMI. Nu ştiu cum dar sigur vor apărea curând astfel de aspecte. De fapt cedând presiunilor UNPR a cedat şantajului unor dezertori şi profitori.Migraţia asta politica ,după alegeri mi se pare ca şi cum s-ar schimba regulile într-un joc pe parcursul acestuia! De fapt este ceva obişnuit pentru aceşti „dumnezei fără de cusur” cum se considera PDL-işti in frunte cu şeful lor direct Traian Băsescu!

As propune viitorului legislativ,care sunt sigur va fi majoritar PSD,să modifice legea asa încât un parlamentar ce îşi părăseşte partidul intre alegeri să fie înlocuit de imediat următorul de pe lista electorala,de la acelaşi partid!

In privinţa romilor-eu tot ţigani ii voi numi nu in sens peiorativ ci pentru ca întreaga lume ii cunoaşte asa- am văzut ce a făcut primarul din Agnita cu fonduri europene! Aceasta nu este însă o rezolvare generala,pentru ca multi ţigani,mai ales dintre spoitori,rudari,etc. vor baga şi caii in casa! Trebuie început un proces de educare la nivel european pentru aceasta etnie , mai ales pentru nomazi. Trebuie dezvatati de furtişaguri şi multe altele dar asta in timp. Migraţia lor nu poate fi stăpânita de nici o frontiera.

Pe aceasta cale vreau să mulţumesc domnului Năstase ca mi-a oferit un subiect pe marginea căruia am putut scrie,dar şi pentru invitaţia in loja bloggerilor PSD-isti!

 

7 gânduri despre „Cum apara opozitia si puterea interesele Romaniei!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.