Plenul CSM A AVIZAT proiectul de lege privind eliminarea pensiilor magistraţilor corupţi!


sursa http://cersipamantromanesc.wordpress.com/tag/istorie-romaneasca-adevar-istoric/
al-doilea-razboi-balcanic-armata-romana-trece-dunarea-pe-la-silistra-

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sursa imaginii: http://cersipamantromanesc.wordpress.com/tag/istorie-romaneasca-adevar-istoric/

Plenul CSM A AVIZAT proiectul de lege privind eliminarea pensiilor magistraţilor corupţiCiteste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/comisia-de-specialitate-din-csm-de-acord-ca-magistratii-corupti-sa-piarda-pensia-de-serviciu_1251716.html#ixzz2cWgpslQm Follow us: @realitatea on Twitter

Un fel de rahat aruncat în ochii proștilor! Câți magistrați s-au dovedit corupți până azi?

Mafia puterii a încovrigat norodul! Asta este nu că aşa şi pe dincolo cu pensii tăiate şi alte alea!

Dacă președintele țării este primul corupt când i se vor tăia drepturile şi mâna dreaptă? Și aici mă refer la președinții României postdecembriste, adică Iliescu și Băsescu, pentru că Dl Constantinescu a fost o umbră de președinte care ne/a băgat sub cizma NATO.

Iliescu a scos la pensie armata României, mituind-o cu pensii și compensații uriașe. Îi era frică de reacția ofițerilor care atunci puteau să se organizeze și eventual să îl dea jos. Acum nu mai avem armată populară ci o armată de elită: Ucide în numele Marelui Sam pe meleaguri pe care nici când nu a ajuns un ostaș adevărat român. mercenari năimiți să ucidă cu sânge rece, chiar pe proprii compatrioți de primesc ordin. Armata în 1989 a fraternizat cu poporul răsculat. Mai bine ne împușca pe toți. Așa au apărut împărați peste împărați, țigănime care se plânge că nu are de muncă și când îi chemi să muncească fie cer pe măsa și pe tasu, sau sunt puși cu ochii pe furat. Și ne-au defăimat pe români în ochii Europei.

Cu ce mă încălzește pe mine că a eliminat 20 de pensii? Vax Albina! Corupția tot este la conducere!

Vai România ție! Eu mă duc lângă strămoși. Vai vouă copii fraieri!

Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al romilor Florin Cioabă, a declarat că familia sa vrea să ceara ajutor financiar de la statul român pentru plata facturii la spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, aceasta fiind de 350.000 de dolari.

„Spitalul de aici unde a fost tatal meu solicita sume de bani immense, ne santajeaza ca nu ne da trupul tatalui meu pana cand nu platim aceste sume. 350.000 de dolari solicita pentru tratamentul pe care l-a facut tatal meu dar nu i-au facut absolut nimic. Pentru 2 zile de tinut la terapie intensive sa solicite sute de mii de dolari… Au aflat ca tata e rege si au zis ca e un prilej din care sa faca bani”, s-a plâns Dorin Cioabă.

Premierul Victor Ponta a respins însă ajutorul de 350 de mii de dolari cerut de familia Cioabă pentru plata cheltuielilor de spitalizare, precizând că nu face favoruri nimănui din bani publici. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/familia-lui-cioaba-sus-ine-ca-este-antajata-de-medicii-turci-trupul-sau-va-fi-adus-luni-in-ara_1250606.html#ixzz2cWlkYrmR Follow us: @realitatea on Twitter

Preşedintele Traian Băsescu a fost invitat la funeralile regelui autotintitulat al romilor, Florin Cioabă.

Potrivit România TV, şeful statului ar fi fost invitat de către comunitatea romă la funeraliile lui Florin Cioabă, romii aşteptându-se ca Traian Băsescu să fie prezent fie la priveghi, fie la înmormântarea Regelui Cioabă.

Autotintitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, în vârsta de 58 de ani, a murit duminică într-un spital din Turcia, în urma unui infarct suferit la începutul săptămâni trecute pe când se afla în concediu în Antalya. Cioabă a fost un apropiat al familiei Băsescu, fiind invitat inclusiv la nunta mezinei preşedintelui, Elena Băsescu.

Citește:http://www.ziuanews.ro/politica/presedintele-basescu-ar-putea-merge-la-inmormantarea-lui-cioaba-101296

 Atunci unde mai vrem normalitate? În România nu!!!!!

Un gând despre „Plenul CSM A AVIZAT proiectul de lege privind eliminarea pensiilor magistraţilor corupţi!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.