Despre inchirieri masini si calatorii

Despre inchirieri masini si calatorii

Din păcate lipsa de perspective a tineretului din România, într-o anume perioadă, a făcut pe mulţi tineri să plece în cele patru zări. Aşa a făcut şi fiul meu în urmă cu 25 de ani.

Acum este un bun specialist IT la o firmă de renume în SUA.

Dorul de casă nu îl lasă şi cel puţin de două ori pe an vine în România unde de fapt are de gând să se şi întoarcă.

Despre inchirieri masini si calatorii
Despre inchirieri masini si calatorii

Vacanţele trecând repede este şi el grăbit şi de fiecare dată caută să vadă cât mai mult din ţara pe care încă nu a apucat să o cunoască în întregime. Pentru că eu nu am maşină din cauza unor probleme cu vederea  de câte ori vine acasă fiul meu închiriază o maşină de la o firmă care se ocupă cu .

Anul trecut când a venit a închiriat o maşină de la o firmă, nu spun care, şi după 50 de km a rămas în pană. A sunat a primit alta care tot aşa după 100 km a rămas şi ea în pană. Sătul de atâtea necazuri a sunat pe un  prieten din copilărie care i-a împrumutat, pe toată perioada şederii sale o maşină.

În ianuarie anul acesta a venit din nou. Vrea să îşi deschidă o afacere în România ca să se întoarcă acasă şi are nevoie de contacte directe.

De data aceasta a avut noroc: a găsit firma Expert inchirieri auto, o firmă cu  masini de inchiriat, din întâmplare o firmă cu capital 100% românesc unde  activitatea de baza a firmei, este de a oferi servicii si masini de inchiriat în București.  A luat o Dacia Duster 1.5 dci, cu care a venit direct de la aeroport. Pe toată perioada şederii a fost extrem de mulţumit de maşină.

În căutările sale fiul meu se pare că a avut succes şi poate din toamnă va reveni în România. Mă bucur nespus dacă va dezvolta o afacere de succes, şi va reveni în ţară.

După multele drumuri făcute cu ultima maşină de la firma de rent a car, Expert inchirieri auto, fiul meu a exclamat mulţumit: „Uite ca am găsit şi eu o firmă de inchirieri masini care să aibă şi maşini bune!”

Problema cu mutatul fiului meu încă trenează pentru că angajatorii lui americani nu prea vor să îi dea drumul, dar el este hotărât să vină înapoi în ţară.

Vrea să se axeze pe IT, specializarea lui şi a soţiei lui, dar inspirat de seriozitatea şi calitatea serviciilor celor de la Expert inchirieri auto, îi surâde ideea de a înfiinţa şi el o astfel de firmă unde să ofere servicii la fel de bune calitativ şi la aceleaşi preţuri scăzute.

Până atunci aştept cu nerăbdare întoarcerea fiului meu. Îl înţeleg de ce vrea să se întoarcă. Am fost în aceşti 25 de ani la el de mai multe ori şi cu toate că vorbeam engleza, deci nu a existat bariera limbii, totuşi am aşteptat cu nerăbdare, de fiecare dată să mă întorc acasă. Era dureroasă despărtirea de fiul meu, dar nu mai puteam să rezist acolo. În ultimii ani, după ce am ieşit la pensie, puteam să stau mai mult, dar……,.dorul de ţară mă aducea înapoi. Aşa îi aduce pe fiul şi nora mea înapoi.

Abia aştept să văd ce vor face

Un gând despre „Despre inchirieri masini si calatorii

  1. Dacia Duster 1.5 dci este o masina foarte buna. O recomand 100%. Am avut placerea de a o conduce pentru o scurta perioada de timp si pot spune ca mi-a placut foarte mult. In privinta inchirierii de masini, pot spune ca este o alegere foarte buna atunci cand vrei sa pleci intr-o vacanta si nu mai vrei sa iei masina cu tine.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.