Outlet-urile o soluție ieftină


Outlet-urile o soluție ieftină
Outlet-urile o soluție ieftină

Magazin cu preț de fabrică, așa au fost considerate la început outlet-urile. Erau magazine care oferă la vânzare la prețuri substanțial reduse obiecte dintr-o serie care se încheie, sau obiecte cu mici defecte. Este vorba despre colecții din perioadele anterioare sau aparținând unui alt sezon: cumperi tricouri la super preturi pe timp de iarna.

Deci un fashion outlet este un magazin care vinde la prețuri mici produse de modă, încălțăminte etc.  De curând am găsit la Fashion House aceste oferte outlet. FashionHouse este de fapt un site al unui brand pe care se găsesc toate magazinele outlet care  au dorit să se înscrie pentru a fi mai ușor de găsit. Fashion House Outlet Centre se află în Militari cu nenumărate magazine ale unor mărci de prestigiu. Pe mine m-au interesat magazine de articole sportive  pentru că în iarna aceasta doresc să merg la schi și trebuie să îmi reînnoiesc garderoba caracteristică.

Într-o perioadă când economia mondială suferă de o criză de supraproducție este normal să apară și astfel de inițiative, fiind chiar binevenite pentru cei cu venituri mici.

Pe lângă aceste magazine cu reducere în Fashion House se găsesc și cafenele, pub – uri sau alte locații unde poți petrece timpul în mod plăcut, fie cu familia fie cu prietenii, la o bere sau o pizza.

Pentru a fi la curent cu programul magazinelor ce reprezintă diferite branduri în acest complex FashionHouse aveți aici o listă cu magazinul și numărul de contact. Contacte magazine Fashion House.

Outlet-urile au devenit acum o soluție ieftină fie pentru îmbrăcăminte cât și pentru orice obiecte care se pretează la acest tip de comerț. Sunt hotărât mâine să îmi iau familia și să mergem la Fashion House Outlet Centre Militari ca să ne umplem coșurile cu bani puțini. 🙂

În acest complex sunt magazine variate din domeniul îmbrăcăminte, încălțăminte, sport, accesorii

Home & Deco, jucării. Tot aici găsești restaurante, cafenele și chioșcuri cu ziare și reviste.

Acum avem și o altă surpriză aici. Magazine precum Collective, Il Passo, Steilmann, Mango, BSB, Sofiaman, Colins și multe multe altele își deschid porțile cu program prelungit, doar pentru tine. Dacă vii între orele 10:00 – 24:00, în magazinele menționate (dar nu numai) găsești reduceri de până la -90% din prețul inițial! Deci program prelungit pentru ca să cumpărăm ieftin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.