Mobila de bucătărie pe toate gusturile


Mobila pe care mi-aș fi dorit-o
Mobila pe care mi-aș fi dorit-o, dar am obținut-o la o dimensiune mai mică

Mobila este un lucru indispensabil unei gospodării, dar aceasta trebuie să îmbine utilul cu plăcutul. O mobila bucatarie este esențială într-un cămin. De obicei mobila se cumpără după ce ai casa și atunci trebuie să cauți ceva după mărimea încăperilor. În cazul în care se face amenajarea unei bucatarii mici trebuie avut în vedere ca ea să ocupe cât mai puțin spațiu dar și să permită desfășurarea tuturor activităților de pregătire a hranei dar și de servit masa de către toți membri familiei. O mobila bucatarie cu corpuri suspendate este cea mai avantajoasă, dar și restul de mobilier bucatarie nu trebuie trecut cu vederea. Fie că sunt bucatarii ieftine, dar și  bucatarii moderne trebuie să știi ce mobilier bucatarie îți trebuie.

Alegerea în ceea ce privește mobila bucatarie trebuie făcută și în funcție de numărul membrilor familie. Daca sunt mai mulți și nu au loc să mănânce în bucătărie normal că masa se va servi în sufragerie și atunci trebuie ales altceva.

Dacă te uiți la bucatarii moderne trebuie să vezi și dacă raportul preț calitate este acceptabil, pentru că de multe ori pot fi mai scumpe datorită designului, iar în cazul unei bucatarii ieftine nu trebuie neapărat considerată slab din punct de vedere a calități.

Pornind de la aceste premise am decis să comand o mobila de bucatarie la cei de la vreaumobila.ro. Nu am găsit ceva exact cum aș fi vrut eu așa că am hotărât să comand pentru execuție o mobilă adecvată necesităților mele. O mobilă pentru o bucătărie mică și care să fie suficientă pentru două persoane.

Reprezentantul firmei a venit acasă a măsurat, ne-am consultat și a rămas să ne contacteze când mobila va fi gata. După scurt timp am primit pe mail și prețul rezultat în urma calculelor făcute al firmă. Am plătit cu un Avantaj in 6 rate lunare și am început să așteptăm. Dar nu mult. După trei zile am primit telefon ca marfa va fi livrată a doua zi în fața blocului.

Apelând la niște prieteni ne-am descurcat foarte bine cu urcat mobila la etaj și aranjatul ei în bucătărie.

Alegerea mea a fost pe cât se poate de bună și vă sfătuiesc și pe voi să recurgeți la astfel de stratageme.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s