Amenajari de interior, uși și construcții


Amenajari de interior, usa in balamale Wenge Epsilon
Amenajari de interior, usa in balamale Wenge Epsilon

Amenajari de interior, uși și construcții.

În interiorul unei clădiri amenajările interioare trebuie să creeze un ambient plăcut. Când este vorba de un apartament  prima impresie ți-o faci la intrare, în fața ușii.

Odată deschisă ușa principală, de la intrarea în apartament dai peste ușile care se află la intrarea în fiecare cameră. Am văzut ca acum a abătut moda ușilor de termopan la interior. Este un kitsch. Când vorbești de usi de interior te gândești întotdeauna la uși de lemn de multe ori vitrate. Ușa de lemn dă o prestanță sporită unui apartament.

O usa de stejar, de nuc sau de brad este de multe ori mai rezistentă decât una metalică. Pe lângă aceasta dispare fenomenul de condens de pe ușile metalice și sunt mai bune izolatoare termice.

La interior o ușă de termopan pe lângă

Aceste usi de interior moderne vitrate sau nevitrate, nu se compară în nici un caz cu ușile de termopan care par niște uși de spital. De fapt termopanul a început să dispară în țările din occident. A rămas geamul de termopan, dar celelalte elemente au început să revină la vechea tâmplărie de lemn.

Amenajari de interior, usa in balamale stejar albit
Amenajari de interior, usa in balamale stejar albit

Când vrei usi de interior niciodată nu trebuie să te gândești la  cele de termopan. Orice alte amenajări interioare pe care le faci, chiar dacă sunt de bun gust, pierd valoarea alături de aceste uși de termopan.

Pentru a găsi ușile care vă trebuie în casa voastră atunci când faci lucrări de renovare sau îți construiești o casă nouă poți să vizitezi site-ul http://www.emenatwork.ro. La ei găsești tot ce îți dorește inima, și în materie de uși dar și tot felul de materiale necesare amenajărilor de interior, și construcțiilor noi.

Eu locuiesc într-un bloc dat în folosință în 1963. Toate ușile au fost de lemn. Și acum mai am la interior ușile interioare de lemn. Am făcut greșeala și am schimbat ușa de la intrare cu una metalică. După 2 ani a început să apară mucegai pe peretele de la intrare. A trebuit să schimb din nou ușa cu una de lemn de la Menatwork. A dispărut complet acel condens care se făcea și producea mucegai. Eu am pățit-o și am cheltuit mai mult decât ar fi făcut dacă puneam de la început ușă de lemn. Și am cheltuit o groază de bani și cu substanțele anti-mucegai pe care trebuia să le folosesc.

În concluzie vă spun că trebuie să fiți atenți și să consultați specialiști atunci când faceți lucrări pentru amenajări de interior. Nu trebuie consultat cel de la care vreți să cumpărați o usa sau altceva. El își va lăuda întotdeauna marfa. S’auzim numai de bine!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s