Carti de colorat, antistres pentru adulti

Carti de colorat, antistres pentru adulti

Carti de colorat, antistres pentru adulti
Carti de colorat, antistres pentru adulti

Stresul tot mai evident din societatea noastră ne face să apelăm de multe ori la mijloace ce uneori ne par hilare. Atunci când un psiholog îți prescrie, ție adult, o carte de colorat antistres pentru adulti ai impresia că ești luat în derâdere. Cu toate acestea nu este vorba de așa ceva este vorba de o idee preconcepută că acele cărți sunt numai pentru copii și sincer să vă spun nu știam că ar exista carti de colorat pentru adulti. În mintea  noastră orice carte pentru adulți este de trei  categorii: proză artistică, poezie  și tehnică de specialitate. Când vorbim despre carti de colorat pentru adulti cred că pe acestea trebuie să le încadrăm în grupa cărților tehnice de specialitate pentru că ele constituie un mod de tratare a unor afecțiuni.

Carti de colorat, antistres pentru adulti
Carti de colorat, antistres pentru adulti

O carte este un lucru ce trebuie tratat cu respect și de aceea trebuie făcute investigații despre calitatea ei. De aceea o carte de colorat trebuie recomandată adulților de către un terapeut care prin natura meseriei să știe ce este necesar, pentru ca efectul să nu fie unul negativ.

Pentru a cumpăra o carte de la  Books-Express.ro există două variante: 1.comnadă telefonică 2. online pe site.

Carti de colorat, antistres pentru adulti
Carti de colorat, antistres pentru adulti

Pentru comenzile de peste 300 de lei de pe teritoriul României (magazinul livrează numai în țară) se asigură transport gratuit. Plata se poate face în rate fără dobândă prin Card Avantaj (1-6 rate) sau plata în rate fără dobândă prin Card Start BT (2-9 rate), dar și cu plata la livrare (ramburs-fara taxe suplimentare), card, transfer bancar (OP), Paypal. Plățile prin card bancar și Paypal sunt procesate de seviciul PayU

Taxele pentru livrarea mărfii cu valoare mai mică de 300 lei  este de 8,99 RON în București și 14,99 RON în restul țării.  Livrarea durează între 4 și 14 zile lucrătoare în funcție de editura de la care vin cărțile.

Important mi s-a părut că acest magazin online avertizează: „Exclusiv în scopul livrării produselor informațiile dumneavoastră sunt transmise firmelor de curierat partenere.” Toate magazinele online practică această metodă dar nici unul nu previne cumpărătorii că fac așa ceva.

Lectură plăcută cu Books-Express.ro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s