Trecatori prin viață

Trecatori prin viață

Trecatori prin viață! Nașterea este primul eveniment din viața noastră care produce bucurie numai celor din jur pentru ca noi suntem  la stadiul în care nu putem realiza evenimentul. Celălalt eveniment de data aceasta trist, este decesul nostru care produce tristețe în jurul nostru, fără ca noi să simțim acest lucru. Între aceste două evenimente mai sunt și altele plăcute așa cum este căsătoria sau neplăcute ca boala.

Trecatori prin viață
Trecatori prin viață

Pentru ultimul eveniment din existența noastră majoritatea se pregătesc atât sufletește cât și material. Vremurile de restriște de astăzi, în cadrul persoanelor vârstnice, a îndemnat pe unele persoane cu inițiativă să creeze pachete de înmormântare așa cum este casa funerara Luca. Astfel  pentru pensionari casa funerara Luca a creat  pachete funerare special pentru a se încadra în ajutorul de înmormântare oferit de casa de pensii, in valoare de 2681 Lei, fără nici un alt cost suplimentar. Pachetele se pot modifica la cerere în funcție de cerințe.

Trecatori prin viață
Trecatori prin viață

Servicii funerare oferă și alte firme de pompe funebre dar această variantă mi se pare cea mai economică și omenoasă pentru cei care rămân în viață.

Printre serviciile oferite în cadrul pachetului gratuit pentru pensionari și care necesită timp din partea rudelor defunctului enumăr aici:

  1. Doctor constatare deces (eliberarea certificatului constatator )
  2. Doctor îmbălsămare (eliberarea certificatului de îmbălsămare)
  3. Toaletare decedat (spălat, îmbrăcat)
  4. Așezare decedat in sicriu

Eliberare acte necesare înhumării:

  1. certificate de deces
  2. adeverința înhumare
  3. autorizație depunere la capelă
  4. autorizație transport
  5. Întocmirea dosarului și ridicarea ajutorului de înmormântare.

Aceste acte sunt aduse la domiciliu.

Pentru unele dintre acte ( certificat de deces, îmbălsămare, certificat de înhumare) dacă nu s-ar apela la serviciile acestei case funerare Luca, una dintre rudele defunctului ar trebui să alerge o zi întreagă dacă nu și mai mult.

Casa funerară Luca oferă și servicii de înmormântare și pentru clienții mai pretențioși, un pachet cum este cel de 5600 de lei, dar și în cadrul acestuia o parte de cheltuieli se pot deconta cu ajutorul de înmormântare oferit de  cu casa de pensii.

Cu toți suntem trecători prin această viață și este bine când găsim situații pentru a nu îngloda familia în datorii odată cu trecerea noastră în neființă.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s