Videochat-ul cu un mic istoric


În 1959 John McCarthy, profesor la Universitatea Stanford, al cărui nume va fi asociat cu inteligența artificială, găsește soluția de a conecta mai multe terminale la un singur calculator central: time-sharing (partajarea timpului).  Acesta este începutul internetului.  Inițial el s-a răspândit ca rețele de cartier, rețele interne și apoi acestea s-au interconectat între ele apărând ceea ce azi se numește internet.  Videochatul pentru adulți a apărut în perioada anilor ’90 și a cucerit mult public. În prezent videochat-ul s-a divizat în videochat adult și videochat non adult.

Videochat pe bune
Videochat pe bune

Diferențele nu sunt de semantică ci chiar de prestația modelelor. În videochat-ul adult modelul dezvăluie mai mult din tainele sale trupești, în cel non adult mai puțin.

Activitatea de model videochat este recunoscută și multe studiouri desfășoară această activitate în mod legal.

Un lucru care trebuie știut de vizitatorilor acestor site-uri este că modelele sunt conectate la o rețea mondială și este foarte greu să găsești un model din țara ta într-o singură ședință de videochat. De obicei un model cunoaște mai mult decât o limbă străină și sigur trebuie să aibă vaste cunoștințe de cultură generală. Mulți dintre cei care accesează aceste site-uri sunt persoane foarte inteligente, dar la fel de timide și complexate de anumite traume sau defecte fizice minore. Pentru a interacționa cu aceștia modelul trebuie să aibă pe lângă cultură generală și multe cunoștințe de psihologie.

Pentru videochat-ul adult este mai ușor pentru că de la început modelul știe cam ce preferă clientul. Modelul trebuie să mențină conectat cât mai mult clientul pentru a câștiga mai mult.

Am întâlnit în căutările mele pentru documentarea acestui articol un studiou care mi-a atras atenția LiveStudio.

În conversația deschisa pe site chiar dacă am cerut informații specifice pentru a contacta un model din România, mi s-au oferit cu tact și calm alte informații mai puțin exacte. Am văzut că în acest fel este protejată intimitatea și siguranța modelelor. Am fost direcționat spre videoclipurile de prezentare de pe site, cum este acesta:

Am găsit o secțiune foarte interesantă pe acest site destinată tinerelor care vor să devină modele de videochat și trebuie neapărat să îl citiți înainte de a face pasul acesta. Se numește Riscuri Videochat în care sunt enumerate tot felul de pericole ce le pasc pe tinerele modele, inclusiv posibilitatea de a deveni victimele unor traficanți de carne vie.

Din câte am văzut pe acest site sunt sigur de faptul că orice client el lor este unul mulțumit în condiții de siguranță și confort. Nici câștigurile nu sunt de neglijat, poate mai mari decât ale unui director de bancă

Pe lângă salariul garantat pe care ți-l oferă studioul mai ai și alte bonusuri care pot aduce venitul tău până la 10.000lei pe lună. Activitatea de videochat este una din cele mai rentabile activități și dacă se desfășoară într-un cadru legal ca la LiveStudio este și una sigură. Cel mai important este să existe dorință, iar modelele trebuie să știe că dacă nu vor ca cei dintr-o anumită țară sau zonă să aibă acces la profilul său acest lucru poate fi rezolvat de administratorul site-ului foarte rapid.

Reclame

Un gând despre „Videochat-ul cu un mic istoric

 1. Buna dimineata Mugurel !
  Felicitari pentru postare ! 🙂
  In alta ordine de idei, VIZITA ta pe
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2016/08/18/
  mi-a luat de pe inima ” un adevarat PIETROI ” ………..
  Toate detaliile in raspunsul pe care ti l-am postat acolo !!! 🙂 🙂 🙂
  Pana atunci insa, da-mi voie
  ” Prieten Drag ” 🙂

  sa-ti urez un sfarsit de saptamana extraordinar de frumos si placut ! 🙂
  Cu prietenie vesnica,
  Aliosa ( Alexandru Popovici ) .

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s