De ce masaj erotic


Cum mi-am obișnuit cititorii în ultimul timp, caut să tratez subiecte mai dificile în articolele mele, subiecte tabu. Astăzi m-am decis să tratez subiectul masajului Erotic.male-massage

Masajul erotic este o arta complexa si este mult mai benefica decât se bănuia a fi. Prin aplicarea acestui masaj se obțin  efecte deosebite la diferite nivele: energetic, în primul rând, apoi emoțional si fizic. In ceea ce privește primul nivel, cel energetic, masajul sexual acționează intr-un mod unic, deblocând centrii si dând voie fluxului de energie sa circule prin canale.

Pentru a beneficia de un masaj erotic cu efecte cât mai ample este nevoie să fie îndeplinite unele condiții:

  1. Asigurarea unui spaţiu confortabil de desfăşurare;
  2. Uleiuri și creme cu arome plăcute;
  3. Crearea unei atmosfere Zen;
  4. Alegerea cu grijă a punctelor asupra cărora se acționează cu acordul subiectului;
  5. Începerea acțiunii de masare iar pentru aceasta trebuie avute în vedere 4 mişcări de bază, şi anume:
  • a. Compresia – o mişcare lejeră ce constă în rotirea palmelor, poziţionate una peste alta, pe zona dureroasă
  • b. Lovirea uşoară – presupune mişcări lungi şi blânde pe zone mari (spate, coapse), dar şi pe zone mai mici (gâtul sau vârfurile picioarelor). Trebuie doar  să  ţii degetele mari apropiate iar palmele să fie paralele cu zona masată.
  • c.Frământarea – constă în strângerea zonei pe care se lucrează, păstrându-se contactul permanent cu pielea. Este recomandată pentru zonele unde sunt situate marile grupe de mușchi, precum bicepșii, fesele şi coapsele.
  • d.Frecarea – se face fără ulei şi are scopul de a detensiona muşchii încordaţi din zona umerilor, tălpilor sau a mâinilor.

În cadrul masajului erotic este și o specializare anume pentru cupluri. De obicei în viața de cuplu se instalează o monotonie și obișnuință care pot distruge relația. Neexistând momentele de tandreţe, atingerile  sau săruturi pasionale, actul sexual va fi un simplu act mecanic, executat din obligaţie mai mult decât din plăcere. Masajul erotic pentru cupluri este o oportunitate pentru acestea, sa experimenteze împreună senzualitatea. Amândoi vor beneficia de masaj erotic din partea unei maseuze și vor putea  alege atingerile pe care și le doresc. Masajul erotic începe cu un scurt ritual de relaxare si apoi fiecare persoană beneficiază de  un masaj senzual complet al întregului corp. Masajul erotic pentru cupluri este un minunat cadou pentru iubirea dintre doua persoane.

Pe un site din nenumăratele de profil am găsit următoarea formulare: „Artistele care vor picta pe trupurile voastre sensibilitatea si energia atingerilor pline de pasiune ale lor……..”, o expresie cât se poate de frumoasă și dar și adevărată. La fel ca un pictor știe să transforme imaginile în pictură sufletească.

Nu știu de ce noi românii în general suntem reticenți la nume cum ar fi masaj erotic sau videochat. Este drept că numai o anumită parte a populației poate avea acces la aceste informații, marea majoritate datorită nivelului veniturilor, nu este interesată de acest aspect și există și vorba românească: „Vulpea când nu ajunge la struguri spune ca sunt acri”. Un alt aspect care arată care sunt saloanele de masaj profesioniste este că în acestea niciodată nu se produce actul de copulație. Plăcerea este  obținută de client fără a exista contact intim, doar  prin metodele masajului erotic.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s