Gadgeturi și alte noutăți


Odată cu dezvoltarea tehnologiei au apărut noi cerințe din partea consumatorilor. Acestea apar de obicei sub formă de gadgeturi. De obicei pentru petrecerile în aer liber exista cu ani în urmă problema cu cablurile în cazul în care trebuiau montate boxe exterioare.

 Noile tehnologii cu boxa portabila oferite supermișto     https://www.supermisto.ro/boxe-bluetooth/ reprezintă o rezolvare a problemei.

Boxe bluetooth. Gadgeturi și alte noutăți
Boxe bluetooth. Gadgeturi și alte noutăți

Aceste boxe sau boxa Bluetooth reprezintă un mar avantaj în sensul că este ușor de montat, chiar și atunci când folosești radioul din autoturismul tău.

Boxa Bluetooth s-a dezvoltat odată cu evoluţia telefoanelor inteligente, iar în prezent majoritatea producătorilor de electronice oferă o gamă variată de astfel de boxe. De fapt boxa portabila este boxa Bluetooth.

Tehnologia Bluetooth este de fapt cea prin care se poate face schimb de informații între diverse aparate precum telefoane mobile, laptop-uri, calculatoare personale, imprimante, camere foto și video digitale sau console video printr-o unde radio criptate (sigure) și de rază mică, desigur numai dacă aparatele respective sunt înzestrate și cu Bluetooth. Pe acest principiu funcționează și boxele.

Camera IP Wireless Gadgeturi și alte noutăți
Gadgeturi și alte noutăți Camera IP Wireless

La achiziționarea unei astfel de boxe, utilizatorii trebuie să urmărească caracteristici precum autonomia, raza de acoperire, rezistența la apă, praf, dar şi funcţii precum microfon încorporat, card de memorie sau radio. Autonomia este foarte importantă şi de aceea sunt foarte puţine modele pe piaţă care să ofere o redare de sub 10 ore. Din ce în ce mai multe boxe includ şi un microfon. Acesta permite purtarea de convorbiri prin intermediul boxei, fiind ideală în situații de conferinţă.

Super mișto se autointitulează magazin online pentru iubitorii de gadgeturi. Și poate că așa este. Pe lângă aceste boxe la supermișto găsești și camere video de mai multe tipuri, dar și Car Kit Bluetooth sau de alte astfel de kituri. Camerele oferite de ei sunt camere auto, IP wireless și sport action,

O altă ofertă a lor sunt  bateriile  externe Power Bank. Asta pentru ca atunci când mergi pe jos și ți se descarcă bateria telefonului să poți oricând să îl reîncarci.

Dar vă spun ceva. Peste 5 ani această tehnologie va deveni istorie. Bucurați-vă cât puteți de ea cumpărând gageturile de la supermișto.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s