Servicii de retelistica profesionale


Servicii retelistica profesionale

Sursa foto: www.bpoconnect.com.au

Sursa foto: http://www.bpoconnect.com.au

Când am găsit prima dată această acest cuvânt retelistica am rămas surprins că nu găseam pe net decât explicația că de fapt retelistica reprezintă network, o rețea de calculatoare, mai mare sau mai mică. Servicii Retelistica  serviciile legate de administrarea unei astfel de rețele.

Retelistica este cea care menține legătura intre servere si stațiile de lucru, iar comunicarea intre echipamente este posibila doar prin intermediul unei rețele bine puse la punct. In acest sens, este importanta asigurarea unor servicii retelistica profesionale.

FixMyPC este una din companiile cere oferă astfel de servicii retelistica.  Iată în imaginea de mai jos dispozitive de rețele

Calculatoarele din mai multe servicii sunt legate între ele prin dispozitivul Appliance. Prin intermediul aceluiași dispozitiv se obține legătura cu exteriorul rețelei, adică cu internetul.. De remarcat faptul că toate dispozitivele sunt protejate prin Fire Wall, VPN, IDS și Security Agent
Calculatoarele din mai multe servicii sunt legate între ele prin dispozitivul Appliance. Prin intermediul aceluiași dispozitiv se obține legătura cu exteriorul rețelei, adică cu internetul.. De remarcat faptul că toate dispozitivele sunt protejate prin Fire Wall, VPN, IDS și Security Agent

Pentru ca retelistica să funcționeze în condiții optime, este foarte important ca infrastructura sa fie bine protejată, să nu aibă breșe de securitate și să fie dimensionată corect.

FixMyPC asigură toate aceste lucruri prin intermediul serviciilor de retelistica pe care le pun la dispoziție: rețele wireless, rețele LAN, gestiune rețea (echipamente retelistica), soluție network inventory (inventarierea echipamentelor din rețea), implementare rețele virtuale private (VPN), proiectare arhitectura rețea dimensionare rețea.

Trebuie menționat că FixMyPC nu este un service de calculatoare ci este o companie care are clienți firme si instituții. NU prestează servicii pentru persoane fizice! FixMyPC  oferă servicii hardware, software, web, promovare, și solutiile cele mai potrivite, in funcție de specificul proiectelor.

Externalizarea serviciilor este o practică la nivel european care este implementată și în România. Externalizare IT este un serviciu e care cei de la FixMyPC îl practică și prin care oferă anumite avantaje clienților, cum ar fi:

  • Asigurarea securității datelor
  • Oferirea de consultanta IT
  • Recuperarea informațiilor pierdute
  • Propunerea unor tehnologii noi
  • Desfășurarea unei expertize profesionale

Sunt realizate economii considerabile prin externalizarea serviciului IT de către orice companie care nu are ca obiect de activitate așa ceva, prin eliminarea costurile asociate cu angajarea unui nou membru în echipa de lucru, orele de training, asigurările medicale, taxele la stat etc.

O firmă de IT trebuie să fie mereu la curent cu toate noutățile în domeniu așa că aceasta duce la minimalizarea riscurilor.

Sunt multe avantaje dar acestea le găsiți pe site-ul celor de la FixMyPC pe care vă invit să îl vizitați.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s