Calatorii sigure si rapide

transfer-aeroport-otopeni-art3

Locuiești în Moldova și călătorești mult în străinătate sau lucrezi acolo și vrei să faci mai puțin pe drumul de întoarcerea sau la plecare? Atunci alegerea ta trebuie să fie transportul aerian.

Totuși este dificil să găsești transportul potrivit și la ora potrivită din Aeroportul Otopeni spre Moldova.

Cei care au rezolvat această problemă sunt cei de la Transfero. Sunt 9 orașe din Moldova unde această companie de transport efectuează curse regulate:

Adju-Otopeni,  Barlad Otopeni, Buzău, Focșani, Panciu, Onești, Râmnicu Sărat, Tecuci și Vaslui și retur.

Lucru interesant la această companie că biletele cumpărate au preț crescător, începând cu 9.99 lei primul bilet al unei curse ajungând la 80-90 de lei la ultimul bilet.

Transport Barlad Otopeni si retur
Transport Barlad Otopeni si retur

Am luat exemplu la Cursa Barlad Otopeni și retur. Din imagine vedeți că la tur unde sunt vândute toate biletele prețul este de 74 de lei însă la retur unde nu s-au vandut decat câteva sunt prețuri de9.99 și 64 de lei.

Această atitudine a companiei este una prin care te îndeamnă să fii prevăzător  și econom.

Pentru a avea acces la serviciile companiei într-un mod rapid și eficient, găsești pe site  un sistem bine pus la punct de achiziționare a biletelor online. Datorita acestuia, iți poți alege pachetul de transfer aeroport Otopeni potrivit nevoilor tale cu doar câteva click-uri, în mai puțin de un minut. Nu mai cauți în oraș prin agenții de turism ca să găsești cele  mai bune oferte de acest tip.

Tot ce trebuie sa faci este să selectezi locația din care pleci, data, numărul de locuri si, apoi, va fi afișat orarul pentru transfer aeroport Otopeni, precum si costul călătoriei. Comanda este finalizata după introducerea datelor personale si a modalității de plata.

Avantajul acestui sistem de achiziționare online a biletelor de autocar sau microbuz pentru serviciul de transport aeroport îl reprezintă faptul ca toate plățile sunt efectuate în condiții de maxima siguranța, fiind securizate de către Libra Bank, Master Card si Visa.

Transfero este singura companie ce adoptă astfel de politici în cazul  oricărui transfer Barlad Otopeni.

Acest mod de transport Barlad Otopeni este unul modern și economic în cazul în care ții la banii tăi, dar și să ai un transport sigur.

Transport Barlad Otopeni prin Transfero prezintă alt avantaj. Dacă vii în concediu, din străinătate, de unde lucrezi, poți rezerva și rezerva și plăti, din locația unde ești biletele pentru transportul tău cu autocarul .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.