Spirulina remediu antic


Sănătatea noastră este tot mai precară cu cât ne depărtăm mai mult de alimentația naturală, sănătoasă. Schimbarea alimentației într-un timp foarte scurt și trecerea de la alimentele începutului de secol XX direct la alimente cu tot felul de E-uri sau modificate genetic au dus la apariția a numeroase boli, la slăbirea sistemului imunitar, boli care trebuie tratate și ele cu alte chimicale.

În ajutorul celor bolnavi și pentru a prevenirii apariția a tot felul de boli, specialiști de seamă au încercat și încearcă în continuare să găsească tot felul de remedii naturiste, care de fapt erau cunoscute și folosite cu mult timp în urmă.

Unul dintre aceste remedii este și spirulina care prin efectele sale poate să susţină buna funcţionare a organismului.

Spirulina este o algă verde-albăstruie care a avut o contribuție importantă  la apariția formelor actuale de viață pe Pământ. Ea a contribuit alături de alte alge  la producerea oxigenului timp de milioane de ani, astfel încât alte forme de viaţă să poată apărea.

Spirulina este considerată un superaliment bogat în nutrienţi încât o dietă bazată pe apă şi pe această algă poate să susţină buna funcţionare a organismului.

Spirulina remediu antic
Spirulina remediu antic

Dacă inițial spirulina ca algă se găsea în lacurile alcaline calde din Africa şi din America Centrală şi de Sud, unde era cunoscută printre populațiile băștinașe ca aztecii drept un aliment cu proprietăți miraculoase asupra sănătății organismului, acum ea este cultivată și în laboratoarele din toată lumea.

Odată recoltată, este transformată într-o pastă densă, apoi este lăsată să se întărească, după care este pisată, ca în final să fie comercializată sub formă de capsule.

În încercările lor de a crea efecte pozitive mai rapide asupra sănătății specialiștii au reușit să concentrez și să îmbine mai multe alge în complexuri de alge cum sunt cele comercializate la Herbagetica. Aici găsești Afa Stem Complex conţine 3 alge verzi-albastre (Alga AFA, Spirulina şi Chlorella), acesta fiind un singur exemplu. Restul puteți să le descoperiți voi.

Datorită faptului că în ziua de azi obezitatea are o pondere mare în cadrul bolilor de nutriție cu efecte asupra întregii stări de sănătate a organismului este indicată folosirea spirulinei și în cazul procesului de slăbire. O pastilă de spirulină luată cu o jumătate de oră înainte de masă reduce pofta de mâncare. Ar mai fi multe de spus despre spirulină și alte remedii naturiste oferite de cei de la Herbagetica dar vă las pe voi, dragi mei cititori să le descoperiți vizionând site-ul lor

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s