Centrale termice electrice de apartament


Centrale termice electrice de apartament.

Centrale termice electrice Ferroli
Centrale termiceelectriceFerroli

Omul harnic își face vara sanie și iarna car, așa că montarea unei centrale termice de apartament este indicat să se facă vara, în  așteptarea zilelor friguroase de iarnă. Dar pentru a fi în cunoștință de cauză cu ceea ce dorești să montezi trebuie să vezi aici oferta.

În căutările mele pe piața virtuală am i-am găsit pe cei de la Berluni care în oferta lor au centrale termice electrice și unde pret centrala termica electrica reprezintă un avantaj. Dacă vrei o centrala electrica de apartament trebuie să apelezi la ajutorul unui specialist atunci când vrei să o alegi. În primul rând la alegerea acesteia trebuie ținut de suprafața care trebuie încălzită, calitatea pereților, tipul de ferestre, etc.

Am întâlnit persoane care spuneau: „ îmi iau o centrală de putere mai mică pentru ca să consume mai puțin”. Concepție total eronată pentru că nu va avea căldură suficientă în casă, iar centrala va funcționa mai mult timp implicit va consuma mai mult agent de încălzire, fie gaz metan fie curent electric.

Daca facem o comparație între pret centrala termica electrica și pret centrala termica pe gaze se observă diferențe mici, dar în favoarea centralei electrice.

Prețul pentru o centrală electrică ce încălzește o suprafață de 100 m², deci suprafață mult mai mare  decât a apartamentelor noastre clasice care au între 50 și 75 m², și o centrală pe gaze care încălzește 140 de m², este mai mic cu circa 300 de lei. Mai este vorba și de Kitul pentru gaze și coș care costă și ele în jur de 500 de lei și vedem ce economie facem încă de la început.

În cazul în care ești decis pentru o centrala electrica de apartament trebuie să știi că ai și mai multe avantaje în exploatare. În primul rând este mai sigură fiind eliminat pericolul pierderilor de gaze. Tot când vorbim de centrale termice electrice trebuie să ne gândim că și întreținerea acestora este mai ușoară.

Există totuși și un inconvenient pentru montarea centralelor termice electrice, în cazul locuințelor mai vechi unde instalația electrică este mai veche. Atunci trebuie înlocuită fie întreaga instalație fie se face un racord nou, special pentru priza care va deservi centrala.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s