Durerile noastre, suferințele noastre


Durerile noastre, suferințele noastre
Durerile noastre, suferințele noastre

Durerile noastre sunt motiv de suferință și nefericire. De multe ori terapia clasică, medicamentoasă sau chirurgicală sunt depășite așa că trebuie să apelăm la alte tratamente mai puțin cunoscute și mai puțin convenționale. În cazul durerilor provocate de hernia de disc vă propun o medodă nouă așa cum este terapia Bowen. pentru a vă familiariza cu ce înseamnă aceasta priviți acest scurt videoclip:

Terapia Bowen se bazează pe teoria conform căreia, prin relaxarea totală a corpului, se activează abilitatea proprie organismului de a se redresa, prin revenirea la echilibru și armonie.

Tratamentul herniei de disc este una dintre aplicațiile acestui tip de tratament neconvențional. Tratamentul clasic al herniei de disc este cel medicamentos , prin fizioterapie, sau, în cazuri foarte grave, prin intervenție chirurgicală. Bolnavii care apelează la terapia Bowen (bowtech) pentru a rezolva o hernie de disc (in principal hernia de disc lombara) sunt, de obicei , aceia care nu au reușit mare lucru cu medicamentele sau cu fizioterapia sau, mai rar, cei care refuza intervenția chirurgicala. Hernia de disc poate duce la paralizie foarte gravă.

Despre inventatorul metodei există o întreagă poveste așa că vă voi istorisi pe scurt despre ce l-a determinat să se aplece aspra studiului și creării acestei tehnici:

Tom Ambrose Bowen s-a născut pe 18 aprilie 1916, al treilea copil si singurul fiu al familiei Wiliam si Norah Bowen. A avut doua surori mai mari, Norah si Beatrice si o sora mai mica – Agnes. Tom s-a căsătorit cu Jessie McLean la Armata Salvării, în septembrie 1941.

Soția lui suferea de astm și foarte adesea necesita spitalizarea pentru a i se ușura respirația. Tom începuse cumva sa învețe cum sa-si ajute soția să depășească crizele de astm și îi aplica periodic tratamente, folosind propriile sale proceduri. Starea lui Jessie se îmbunătățea constant, iar in cele din urma n-a mai avut deloc nevoie de medicamente sau spitalizare, datorita metodei lui Tom.

De aici a pornit totul și acum hernia de disc tratata prin terapia Bowen a devenit o banalitate.

Succesul terapiei Bowen (bowtech) în întreaga lume este dat de eficienta ei si de gradul de confort resimțit de cei care apelează la aceasta tehnica – un adevărat dar lăsat de Tom Bowen omenirii.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s