Carti fantastice despre ninja


Carti fantastice despre ninja
Carti fantastice despre ninja

Carti fantastice despre ninja.

Încă din cele mai vechi timpuri a căutat să stocheze cunoștințele sale pentru ca generațiile viitoare să le poată aprofunda și mai mult acele cunoștințe. La început au fost povestirile transmise prin viu grai apoi, odată cu apariția scrisului au început să fie păstrate pe tot felul de suporturi În zilele noastre au ajuns ca cele stocate pe hârtie să fie transferate pe suport magnetic, on line.

Poveștile și povestirile sunt o formă de stocare a informației, dar și prin forța imaginației de creare a altor aspecte de viață.

De curând am găsit pe Books-Express toata colectia Naruto, povești cu ninja și alte personaje japoneze, povești de multe ori fantastice .

„Naruto a fost un tânăr ninja cu apucături rele. În timp, el s-a transformat și și-a canalizat energia spre uimitoare tehnici de învățare ninja, astfel el salvând  lumea! Naruto și-a atins visul de a deveni cel mai mare ninja din sat fiind în vârful monumentului Hokage. Dar, noi probleme sunt amenințătoare  în lume ninja …Cu Naruto devenit Hokage și care colaborează și cu satele vecine, lumea a ajuns  lumea mai sigură.” Aceasta este pe scurt o povestire din seria Naruto pe care o găsiți în întregime la  Books-Express.

Aceste povestiri fantastice seamănă de multe ori cu poveștile cu zmei și zgripțuroaice de pe la noi sau din alte părți ale Europei.

Citind aceste cărți cu Naruto ajungi să începi să înțelegi modul de gândire, viața și obiceiurile unui popor, altul decât cel căruia aparții.

Oricum pentru un european stilul de viață dar și gândirea popoarelor din Asia este mai greu de înțeles așa că aceste povestiri sunt un mod de învățare, de apropiere între civilizații.

Al doilea aspect al avantajului cumpărării acestor cărți din colecția Naruto de la Books-Express, este că ele sunt în limba engleză, limbă tot mai căutată și vorbită pe glob. Citind cărțile puști și puștoaicele noastre au avantajul de ași îmbogăți cunoștințele de limbă engleză, altfel decât din manuale, altfel decât urmărind filmele de la televiziune.

Vizitând site-ul celor de la Books-Express aveți de ales între cărți de beletristică, cărți de economie, tehnice, de inginerie, etc. Numai să vreți să citiți! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s