Caldură mare vara asta


Vitrina frigorifica fara usa Horeca
Vitrina frigorifica fara usa Horeca

Termometrul spune la umbră 33 de grade Celsius… Sub arşiţa soarelui, se opreşte o birje, în strada Pacienţei, la numărul 11 bis, către orele trei după-amiaz’. Un domn se dă jos din trăsură şi cu pas moleşit s-apropie de uşa marchizei, unde pune degetul pe butonul soneriei. Sună o dată… nimic; de două, de trei… iar nimic; se razimă în buton cu degetul, pe care nu-l mai ridică… În sfârşit, un fecior vine să deschidă.”

Schița „Căldură mare” a lui Caragiale din care citez aceste prime rânduri m-a făcut să mă gândesc cât de norocoși suntem noi, cei de azi care avem la dispoziție  tot felul de sisteme de răcire  puse la dispoziție oferite de Dactrust produse din gama Horeca.

Vitrina frigorifica fara usa este una tot mai des întâlnită în magazine și este vitrina frigorifica cu performanțe excepționale.

Vitrina frigorifica este utilă și absolut necesară în magazine, atât pentru a oferi la vânzare băuturi răcoritoare reci,  dar și pentru păstrarea alimentelor perisabile înaintea vânzării.

Ca o paranteză vă spun că acum, proaspăt întors de la Roma, o Romă încinsă am văzut că în ceea ce privește apa potabilă nu mai este o problemă răcirea ei. Apa pe care o au la cişmele, pe stradă, este aşa de rece încât atunci când umpli o sticlă aceasta se abureşte instantaneu.

Dar revenind la vitrinele frigorifice trebuie înţeles de toţi consumatorii ca acestea nu sunt congelatoare ci ele menţin produsele răcite între 0ºC şi +2ºC, temperaturi pe care le aveţi şi voi acasă în frigiderele voastre.

Cu toate că medicii recomanda ca pe vreme călduroasă să se consume ceai fierbinte care răcoreşte mai repede organismul, totuşi marea majoritate dintre noi caută o băutură rece în zilele călduroase. Mai ales ca avem parte de zile mult mai călduroase, cu mai mult de 33ºC ca în schița lui nenea Iancu.

Vitrinele frigorifice oferite de Dactrust din categoria horeca sunt fie vitrine reci, vitrine pentru masa, vitrine de patiserie, vitrine frigorifice, elemente pentru bufet, etc. Acestea sunt foarte utile pentru un restaurant, o cofetărie, o autoservire si pentru orice alta unitate de servire a mâncării. Orice vitrina frigorifica din categoria horeca trebuie aleasă în funcție de necesităţile restaurantului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s