Unghii cu gel


Kit unghii gel Amalia
Kit unghii gel Amalia

Unghii Gel Amalia. Despre ce este vorba? Aflați dacă citiți mai departe! Amalia.ro este un magazin online  ce oferă produse de înfrumusețare pentru femei.

Oferta Produse Cosmetice ieftine – Amalia este una atractivă atât pentru femeile ce doresc să poarte unghii false cât și pentru saloanele de înfrumusețare.

Kit unghii gel este un chit profesionist.  Cunosc o doamna foarte cocheta care  din pricină că desfășoară o activitate manuală intensă nu poate să aibă unghii naturale mai lungi. În același timp, atunci când iese pe stradă, sau merge în societate folosește unghii false așa că a apelat kit unghii gel de la Amalia. Aceasta nu numai pentru ca la Amalia sunt produse cosmetice ieftine dar pentru că aici se găsesc unghii cu gel de foarte buna calitate.

Pentru produse cosmetice ieftine este bine sa vizitați paginile site-ului, unde veți găsi ojă semipermanentă dar și o masă pentru manichiura si multe alte produse la preturi fără concurență.

Toate kiturile pentru unghii gel conțin și o lampă ultravioletă care este destinată, tratamentului în cazul când se folosesc unghii cu gel.

Gelurile UV sunt folosite pentru manichiura profesională. Se lucrează bine cu ele atât pe șablon cât și pe tipsuri. Culorile se păstrează îndelungat pe unghii, iar unghiile nu se îngălbenesc de la aceste geluri. Nu provoacă alergii, nu se zgârie si poate fi pus in straturi de diferite grosimi.

Unghii gel se obțin un  set complet de construcții unghii cu gel.

Utilizând un astfel de set, persoanele care au unghiile rupte sau au o forma inestetica a acestora, pot avea unghii bine definite si îngrijite.

Gelul odată aplicat, cu ajutorul tipsurilor, se usucă doar cu ajutorul lămpii cu UV.

Unghiile cu gel au apărut la începutul anilor 1950 în Statele Unite ale Americii. Inventatorul acestui tip de unghii a fost un medic stomatolog cu numele de Fred Slack, care a descoperit accidental unghiile false, în timp ce lucra la o dantură.

Rupându-i-se o unghie, el a încercat să îşi construiască una nouă, pentru a diminua durerea. Datorită faptului că durerea dispăruse şi unghia părea cât mai naturală, el a continuat cercetările de construcţie a unghiilor false.

Apelând la manichiura cu gel, mai ai următoarele avantaje:

  • Unghiile cu gel sunt mai rezistente decât unghiile naturale
  • Manichiura durează mai mult
  • Poţi realiza extensii de unghii
  • Poţi evita monotonia, adăugând peste construcţia de gel orice ojă
  • Îţi stau la dispoziţie modele de unghii cu gel deosebite şi variate
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s