Mobila la comanda!


Coltar Living Liverpool
Coltar Living Liverpool

Mobila la comanda!

Am avut de făcut de curând o alegere grea! Multitudinea de coltare extensibile Unican mi-a făcut alegerea foarte grea. Dacă vorbești de coltare living sau coltare extensibile le asociezi cu ideea de  loc ideal de citit carti. La Unican poți găsi coltare extensibile de living ieftine dar poți face și mobila la comanda.

În același timp daca ne gândim la pret coltare extensibile de la Unican putem spune că este un  raport corect între calitate și preț, dar acest lucru este valabil atât pentru coltare living cat și pentru coltare extensibile.

De curând am fost la Targul de reduceri mobila expusa în showroom desfășurat între 16-22 mai, unde am văzut coltare extensibile Unican și alte numeroase coltare extensibile de living ieftine.

Ce este important la cei de la Unican este că dimensiunile mobilei se pot adapta oricăror cerințe și poți coltare extensibile Unican și pentru o garsonieră de bloc dar și pentru livingul unei vile pretențioase.

Mobila este elementul esențial într-o locuință pentru că acolo ne relaxam, petrecem momente intime cu cei dragi, ne creștem copii, lucruri care necesită un anume confort. Când ne gândim la pret coltare extensibile în acest context nu trebuie să ne zgârcim, mai ales că cei de la Unican au oferte super—avantajoase.

Poate vă întrebați de ce am vorbit de Unican. Păi de la ei am cumpărat un colțar și am fost foarte mulțumit.

Cu toate acestea mobila la comanda este activitatea principala a companiei, Unican fiind  compania specializata în designul, producția și instalarea la standarde de înaltă calitate a mobilei la comanda pentru bucătarii și pentru întreaga casa.

Pe lângă mobilă compania Unican se ocupă și cu design-ul interior, punând la dispoziție corpuri de iluminat, tapet, și alte lucruri necesare decorării casei tale, dar și a altor spatii cum ar fi cele comerciale.

Compania a fost creată în anul 1998 și de la înființare Unican a dezvoltat și implementat proiecte integrate de mobilier personalizat. Filozofia companiei în design este mai degrabă moderna , toate produsele fiind create cu grija de designerii Unican pentru a oferi clienților mobila la comanda și amenajări în armonie cu stilul lor de viață .

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s