Echipamente de protecție


Saboti protectie din piele alba
Saboti protectie din piele alba

Echipamente de protecție DispoTrading

Încălțămintea comodă este un lucru căutat, nu numai de cei ce stau mai mult în picioare. acești saboti medicali ieftini sun foarte utili atât celor care lucrează în industria farmaceutică sau alimentară dar și medicilor chirurgi care petrec ore întregi în sălile de operații. Acești saboti medicali se găsesc ușor vizitând site-ul DispoTrading. Acolo găsești și echipament de protectie DispoTrading, sub diferite forme și pentru diverse meserii.

Ca saboti medicinali aceștia pot fi folosiți și de persoane cu diferite defecțiuni ale piciorului.

În cadrul unor echipamente de protectie sunt incluși și saboti medicali ieftini. Ca echipamente de protectie oferite cei de la DispoTrading voi menționa atât pe  cele destinate uzului medical dar și pe cele destinate domeniului de construcții, sau altor domenii industriale. Un echipament de protecție adecvat te salvează de multe ori de la accidentele de muncă.

Acum revenind la saboti medicali ieftini pot spune că fac parte din echipamentul medical care trebuie schimbat repede datorită posibilelor acumulări de murdărie.

Diferența dintre saboti medicinali și saboti medicali este destul de mare, pentru că cei dintâi pot fi folosiți ca un aparat medical pentru înlăturarea unor defecte ale piciorului pe când ceilalți pot fi utilizați în cadrul actului medical.

Un echipament de protecție bine gândit este util nu numai prin factorul de protecție ce îl oferă dar și prin prestanța celui care îl poartă.

În spitale de multe ori putem face diferența între medici, asistenți, infirmiere sau alte cadre medicale numai prin observarea rapidă a uniformei purtate și a culorii acesteia.

Acum mergând și la celălalt tip de uniforme oferite de DispoTrading, cel al uniformelor pentru mediul industrial, să ne gândim ce fel apare un instalator la ușa noastră! Unul neglijent îmbrăcat, cu o șalopetă ruptă sau peticită nu inspiră aceeași încredere ca cel care are o șalopetă curată, bine așezată pe corp, chiar dacă este cumva un mai bun meseriaș. Așa ajungem și la vechea zicală românească ce spune că haina îl face pe om.

Dacă vreți să cumpărați echipament de protecție puteți vizita și Showroom-ul : Dispo Trading

Bd. Theodor Pallady nr. 287 ( incinta IOR ), etaj 1 , sector 3, Bucuresti

031 2289221

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s