Ciocolata calda, o desfătare


Ciocolata calda o desfătare
Ciocolata calda, o desfătare

Ciocolata caldă a devenit un aliment tot mai consumat de multe persoane. Ciocolata calda Artaceaiului este o variantă pe care trebuie s-o încercați, un  desert delicios, care însă se prepara simplu si rapid. Ciocolata calda este ideala pentru oricine! La Arta ceaiului găsești o mulțime de sortimente de ciocolata calda, de la cea simpla, tradițională, până la combinații cu fructe de pădure sau cu fructe exotice.

În confortul propriului cămin poți consuma acest delicios desert atât singur cât și cu întreaga familie, pentru că este o ciocolata calda de calitate.

Este drept că dacă avem în vedere denumirea site-ului (Artaceaiului.ro) ar trebui să ne gândim la un ceai cald într-o seară friguroasă, dar și ciocolata calda de calitate poate fi un deliciu de necontestat.

Chiar îmi amintesc că într-o seara geroasă de decembrie, în jurul focului din cămin, a venit cabanierul unde eram cazat și ne-a oferit câte o cană cu  ciocolata calda. Eram amorțiți după o zi întreaga de schiat iar ciocolata lui ne-a făcut poftă de vorbă și a însuflețit atmosfera.

Ce-i drept, medicul nu recomandă ciocolata din diferite motive, dar sunt sigur, și asta o spun din proprie experiență, deci sunt sigur că atunci când o consumi cu cumpătare nu face rău ci dimpotrivă are un ros stimulator asupra organismului. De fapt medicii se contrazic unii nerecomandând ciocolata sub nici o formă, alții considerând-o un afrodiziac. Este vorba românească din bătrâni : ”Câte bordeie atâtea obiceie„ zicală ce ilustrează foarte bine opiniile medicilor.

Aș consuma această licoare toată ziua, dar și excesul face rău.

Ciocolata calda de calitate este un aliment gustos și de aceea ca orice aliment trebuie consumată cu o doză de cumpătare, dar important este de știut că în aceste limite nu prezintă nici un risc pentru sănătate. Cel puțin așa am constatat eu din proprie experiență.

Ca să vedeți cum este explicația cu sperietoarea că un aliment este dăunător, gândiți-vă la interdicția impusă de unii medici de a consuma sare. Medicul spune ”nu consuma absolut de loc sare” pentru că dacă îți dă voie știe că tu depășești limita.

Vizitați magazinul și alegeți direct ciocolata caldă preferată:

Artaceaiului

Adresa: Sos. Andronache nr.203,

Bucuresti, Sector 2, Romania

Tel.  0733 33 2324

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s