Despre diabet si riscurile sale


Despre diabet si riscurile sale

Despre diabet zaharat cu legume proaspete
Despre diabet zaharat cu legume proaspete

Despre diabet se spune că este   o boală perversă și care își arată prezența cam târziu, măcinând organismul în tăcere. Acesta se declanșează adesea fără a prezenta simptomele caracteristice și numai niște analize medicale pot duce  la diagnosticarea pacientului cu această boală.

Riscurile diabetului sunt multiple, de multe ori cu consecințe grave.

În ultimii ani tratamentul bolilor de metabolism în care se încadrează și diabetul a cunoscut  succese în privința apariției  a numeroase tratamente și terapii în tratarea sa.

Daca vreți să știți ce este diabetul iată o scurtă descriere: «Diabetul, adesea numit de doctori „diabet zaharat”, este o boală cronică ce are ca rezultat dereglarea nivelului glicemiei din sânge și care cauzează schimbări majore în viața pacientului.» o definiție dintr-un dicționar medical.

Despre diabet trebuie să vorbim cu prudență. Nu putem ști cum se manifesta diabetul și din această cauză întotdeauna trebuie să apelăm la sfatul unui specialist, a unui medic nutriționist. Datorită acestui mod capricios și a felului  cum se manifesta diabetul trebuie avută în vedere părerea specialiștilor și ținut seama de un factor „diabet complicatii”. Factorul diabet complicatii este cel mai grav pentru că pentru cei care nu știu ce este diabetul pare un factor neglijabil.

Întotdeauna și orice boală medicul știe mai bine cum poate salva pacientul.

Ca o curiozitate vă spun că am o rudă bolnavă de diabet care trebuia sa facă de cel puțin trei ori pe zi injecții cu insulină. Pe lângă aceasta avea probleme de deplasare, percepție, etc. După o nouă internare în spital și un anumit tratament a ajuns ca să renunțe la insulină și să recapete multe dintre funcțiile pierdute.  Acest lucru s-a putut întâmpla din două motive:

  1. Noile tratamente apărute în tratarea diabetului;
  2. Medicii mai tineri au aplicat tehnologii noi.
  3. Tratamentele naturiste au devenit mult mai eficace decât cele bazate pe medicamente de sinteză.

Unul dintre medicamentele folosite a fost Favio care conţine 16 vitamine și minerale, un supliment alimentar unic, special formulat pentru menţinerea valorilor normale ale glicemiei și susţinerea funcţionării normale a pancreasului endocrin.

Dintre funcțiile acestui medicament amintesc

  • Ajută la menţinerea unor niveluri normale ale glucozei în sânge;
  • Susţine sistemul imunitar;
  • Ajută la funcţionarea în condiţii normale a glandei tiroide;
  • Ajută la coagularea normală a sângelui;

Diabetul cândva o boală letală a devenit una ce se poate lecui. Totuși atenție la Diabet, care netratat la timp provoacă complicații ireversibile.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s