Mobilier de birou


Mobilier de birou: Scaun masaj
Mobilier de birou: Scaun masaj

De multe ori când lucrăm la birou nu ținem seama de scaunele pe care stăm și din cauza aceasta avem adesea probleme de sănătate.  Din acest motiv studii științifice au dus la apariția unor scaune de birou precum cele oferite de http://www.scauneonline.ro/scaune-de-birou.

Un scaun modern pentru birou este cel numit ergonomic datorită faptului că el este construit pe baza unor studii făcute de specialiști în ergonomie¹.

Un scaun în care te simți confortabil contribuie la creșterea productivității muncii a celui ce îl folosește, dar și la menținerea unei stări de sănătate mult mai bune, așa că dispar perioadele necesare pentru îngrijiri medicale necesare ca urmare a folosirii unor scaune nepotrivite.

Achiziționarea unui scaun sau a mai multora pentru biroul dumneavoastră a devenit un lucru deosebit de simplu. Pentru aceasta trebuie să trimiți comanda ta la office (at) scauneonline.ro sau telefonic la 0726 755 772.

Modalități de plata pentru scaune sunt foarte simple și aveți trei variante:

  1. Ramburs (Plata se va efectua la primirea sau ridicarea coletului)
  2. Ordin de Plata (Plata se va efectua in contul bancar al firmei Xact Consulting SRL RO53CECECT0101RON0682599, deschis la CEC Bank Constanta)
  3. Card bancar (prin intermediul procesatorului de carduri -Mobilpay)

Un scaun bun te ține sănătos mai mult timp la locul de muncă. Trebuie să știi de unde să îl cumperi aceasta fiind o investiție în sănătate.

Mobilierul de birou trebuie să respecte pe cel care îl folosește. Dacă acasă cumperi un pat sau o mobilă te gândești luni de zile ce să cumperi. Cu cei de la scauneonline.ro faci economie de timp pentru a achiziționa mobilier de ultimă generație.


 

¹Ergonomia este un domeniu de activitate tehnico-științific din cadrul psihologiei muncii, care prin colaborarea dintre psihologi, fiziologi și tehnicieni studiază și realizează o astfel de organizare a sistemului „om – mașină – condiții de loc de muncă” în așa fel, încât munca să fie efectuată cu costuri biologice minime și maximă eficiență. Aceasta se poate de asemenea interpreta precum că, ergonomia are ca scop adaptarea sarcinilor de muncă și a locului de muncă la oameni cât și a oamenilor față de muncă și loc de muncă. Optimizarea funcționării sistemului „om-mașină-condiții de muncă” urmărește reducerea maximă până la eliminare a bolilor (îmbolnăvirilor) profesionale. Sursa Wikipedia.  https://ro.wikipedia.org/wiki/Ergonomie

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s