Sejur de vis in Zakyntos Grecia


Zakyntos Grecia, sejur de vis
Zakyntos Grecia, sejur de vis

Zakyntos Grecia, sejur de vis. Mulți ne dorim să petrecem sejururi de vis în insule exotice și de aceea Tui-Travelcenter.ro vă propune un sejur de vis in Zakyntos Grecia.

Eu care am mai cunoscut tărâmurile Elene, atât ca turist cât și ca angajat a unor firme grecești, sunt atât de îndrăgostit de această parte a continentului european încât de fiecare dată când ajung acolo mă simt ca acasă.

Ceea ce vă propune Tui-Travelcenter.ro, adică un Sejur Zakyntos Grecia, este o oportunitate pe care nu trebuie să o pierdeți.

Când te hotărăști și spui vacanta in Zakyntos Grecia, trebuie să simți deja aerul, și apa Mării Ioniene, care vin să te scalde în toată splendoarea imaginilor de vis al plajelor largi, cu nisip fin, al vegetației  luxuriante, al numeroaselor plantații de măslini, citrice și păduri de pini.

”Pesterile albastre”, formațiuni geologice unice, în care soarele creează cele mai spectaculoase jocuri de culori te duc într-o lume de vis, iar golful epavei și plaja Navagio sunt cele două simboluri ale Zakynthos-ului. Legenda spune ca epava este a vasului scoțian Panagiotis, cunoscut drept vasul contrabandiștilor de țigări și al mafioților italieni.

Zakyntos Grecia, sejur de vis.

Vacanta in Zakyntos Grecia te aduce aproape de trecut în confortul modern al hotelurilor și pensiunilor ce te găzduiesc cu mărinimie și amabilitate.

În rezervațiile naturale din Parcul Național Zakynthos te poți întâlni cu broaștele țestoase Caretta Caretta, o specia rara, se simt cel mai bine aici, pentru ca sunt protejate. Un alt  punct de atracție al zonei sunt și Grotele Keri, arcade de piatra săpate de apa mării.

Deci un sejur Zakyntos Grecia, este tot ce îți trebuie vara aceasta și următoarele pentru a te relaxa și reîncărca bateriile pentru o activitate prolifică în anul următor.

Pentru persoanele care doresc un sejur liniștit fără prea multă gălăgie, Keri Village din insula Zakyntos este o alegere potrivită. Fiind într-o zonă protejată ambarcațiunile mari, cât și alte ambarcațiuni gălăgioase,  sunt interzise în Keri pentru că, broaștele țestoase Caretta folosind aceste plaje pentru reproducere. Este un loc liniștit și relaxat, lipsit de aglomerația altor zone din Zakynthos, dar perfect pentru exploratori.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s