Home&deco concept nou asupra decoraţiunilor interioare


Home&deco concept nou asupra decoraţiunilor interioare

Home&deco concept nou asupra decoraţiunilor interioare

Home&deco concept nou asupra decorațiunilor interioare

Home&deco concept nou asupra decoraţiunilor interioare. Pentru confortul casei tale, dar și pentru sănătate în ultimele decenii se pune accentul pe măsurarea unor parametri de mediu, unul din ei fiind temperatura. Din această cauză un termometru de camera sau un termometru de exterior au devenit instrumente necesare casei tale.

Oare de câte ori nu ai deschis geamul sau nu ai făcut câțiva pași pe aleea din fața blocului pentru a afla cât de cald este și cum să te îmbraci? Dar şi măsurarea temperaturii interioare a devenit tot mai frecvent utilizată.

Bazată pe aceste necesități a apărut ideea de home&deco promovată şi de homeX.ro. Astfel un obiect strict tehnic ca termometrul,  poate fi transformat într-unul decorativ cu funcții utile.

De la un termometru din sticlă cu mercur ca cel  inventat Daniel Gabriel Fahrenheit și bazat pe dilatarea termică a mercurului într-un tub capilar de sticlă până la termometrele cu infraroşii este o cale de circa trei secole. Acum uşurinţa folosirii unui termometru fie el medical sau folosit în alte scopuri a făcut ca să apară sute sau chiar mii de variante, dar cele mai multe diferențiindu-se prin design  dar şi prin precizia măsurătorilor.

În cadrul conceptului home&deco ne gândim la aspectul estetic pe care trebuie să îl îmbrace un lucru util dar şi la ce vrem noi să verificăm. Aşa acum se caută pe piaţă şi higrometrele cu termometre care îmbină de fapt două instrumente de măsurat, adică un termometru şi un higrometru care măsoară umiditatea dintr-o incintă, sau umiditatea atmosferică. A devenit necesar datorită sensibilității mai mari a organismului, şi datorită faptului că o umiditate mai mare în casă poate duce la proliferarea a tot felul de microorganisme, iar o umiditatea mai mica decât normală poate provoca diferite boli respiratorii.

Ei bine, în acest caz îmbinarea celor două aparate de măsură s-a făcut prin realizarea unui singur obiect ambalat într-o carcasă cu funcții estetice şi care produce el, în sine, o încântare a ochiului.

O atmosferă plăcută în casă, create dintr-o serie de obiecte utile și frumoase contribuie la o mai buna stare a sănătății noastre.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s