Alunite, consultații și tratament


Alunite, consultații și tratament
Alunite, consultații și tratament

Scoaterea alunitelor periculoase si cancerigene este o operație periculoasă și dacă nu este făcută de specialiști poate avea repercusiuni nefaste. Și eu am o astfel de aluniță care a început să mă deranjeze. Îmi aduc aminte că tatăl îmi povestea, când trăia că pe vremea când era el copil ( asta pe l a 1918) un unchi de-al său a avut o aluniță. Atunci tehnica era foarte simplă. Alunița se lega cu o ață subțire, strâns, la bază și era lăsată așa până se usca și cădea. La acea vreme nu puteai să știi cu siguranță dacă omul a murit din cauza aluniței cu pricina sau alte cauze.

Alunite, consultații și tratament la Clinica Zetta

Medicina a avansat în ultima sută de ani și astăzi pentru a scoate alunițe periculoase, doar un control clinic poate determina acest aspect. Dermatologul, cercetând mărimea, culoarea şi forma alunițelor poate determina dacă acestea sunt alunite cancerigene sau non-toxice.
Intervențiile pentru o operație de scoatere alunite sunt solicitate de pacienți, în majoritatea cazului având cauză aspectul inestetic produs de existența acestora. Al doilea motiv poate fi cel de inconfort creat de creșterea în mărime a unor alunite periculoase sau nu. Și mai există un motiv de intervenție la cererea pacienților, atunci când sunt rupte din greșeală.
La ClinicaZetta.ro, specializată în operații estetice se execută astfel de operații de scoatere alunite în condiții de maximă siguranță de profesioniști în domeniul dermatologiei.
Singurul ce poate decide dacă este vorba de alunite periculoase sau alunite cancerigene este medicul dermatolog cel care prescrie și execută tratamentul.
Intervenția chirurgicală de scoatere a alunițelor este solicitată de tot mai mulți pacienți, atât din considerente estetice, cât şi din motive de prevenție a sănătăţii. Spre deosebire de tratarea prin alte metode, operația înseamnă eliminarea completă a unui potențial factor de risc şi modificarea aspectului estetic şi, implicit, a respectului de sine a fiecărui pacient.
De multe ori ne speriem când vedem că ne apare noi alunițe, diagnosticându-le singuri drept alunițe cancerigene. Nimic mai greșit. Ultimul cuvânt îl are dermatologul.
Eu am hotărât să merg pentru un consult datorită numărului mare de alunițe ce mi-au apărut la ClinicaZetta.ro.
Printre avantajele oferite de Clinica Zetta voi menționa faptul că se poate plăti și în șase rate fără dobândă, cu StarCard de la Banca Transilvania. Pentru mai multe informații vizitați direct site-ul clinicii!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s