Noua moda a cometelor


Noua moda a cometelor, sperietoarea omenirii
Noua moda a cometelor, sperietoarea omenirii!

Cu aproape un deceniu în urmă viața omului pe Pământ era pusă în pericol de viruși cum ar fi gripa aviara și apoi porcină, HIV,  vaca nebună,  EHEC, etc. Până la urmă omenirea și-a urmat cursul și a crescut ca număr de oamnei ajungând până la cifra aproximativă de 7,4 miliarde de locuitori.

De ceva timp încoace parvin pe surse de la NASA știri despre diferite obiecte cerești care pun viața în pericol pe Pământ. Lunar, sau poate mai des apar astfel de subiecte despre sfârșitul Pământului.

Problema am tratat-o în câteva rticole apărute anterior Rusia va instala capcane pentru asteroizi ,  Forma de viata! Meteoritul din Celiabinsk a adus o nouă forma de viata?   Asteroid 2005 YU55,  Sfarsitul pamantului sau doar o alta incercare de a deturna atentia omenirii

Toate aceste amenințări mi se par puerile, dar ele sunt întreținute și promovate de site-uri ce apără interesele unei mase mici de oameni. Pe parcursul istoriei oamenii obişnuiti s-au temut de fdorţele naturii dar şi cei mai slabi de cei mai puternici. Pentru că de multe ori fenomenele naturii sunt greu de explicat dar mai greu de înţeles în anumite momente o anume parte a populației planetei încă să inducă zvonuri  care să înspăimânte marea majoritate. Atunci au loc mişcări anarhice care impun folosirea forţei militare pentru restabilirea unei anume ordini.  Iată motivul real al lansării acestor zvonuri pe care până la urmă nimeni nu le va mai crede! Vezi şi poveste  Baiatului care a strigat Lupul.

Deci sigur atunci când va fi real nimeni nu va mai dezvolta subiectul asteroizilor, dar cei care pot vor căuta să scape prin diferite metode de ei ştiute.

Articole pe aceeași temă

CIDRAP on EHEC ,   EHEC atac terorist sau , o boală cunoscută de decenii ce încearcă să destabilizeze unele economii, in perioadă de criză

Un gând despre „Noua moda a cometelor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.