Electra Instal şi siguranţa casei tale


Electra Instal şi siguranţa casei tale
Electra Instal şi siguranța casei tale

Îmi aduc aminte, cum în urmă cu zeci de ani, priveam cum în filme occidentale se foloseau interfoane, la intrarea în clădiri. Mi se părea ceva de vis. Astăzi sisteme de interfoane audio şi video au devenit o banalitate, dar şi o necesitate şi la noi. Una dintre cele mai bune opțiuni pentru instalarea de sisteme de interfon  este, în opinia mea, Electra Instal.

Electra Instal o firma cu capital privat înființată în anul 1992, principala sa activitatea este distribuția și montajul de interfoane și video interfoane produse de compania Electra din Iași. Aici găsești interfoane audio și video de tipul blocuri sistem digital-duplex și semi duplex, vile sistem digital duplex, video-interfoane, dispozitive de control acces, automate pentru iluminat, amortizoare hidraulice, accesorii cum ar fi tag electra și cartele optice. Lucrând cu furnizorul aceștia au întotdeauna piese de schimb în cazul eventualelor defecțiuni.

Știți cât costă un sistem semi duplex blocuri? Nici eu, dar în cadrul site-ului găsiți un „calculator” unde poți completa datele locuinței unde vrei să montezi, adică etaje, apartamente şi locația aproximativă (județ), iar la final afli prețul. Simplu şi rapid, în funcție de nevoile tale.

Achiziționarea şi montarea unui astfel de sistem se face Electra Instal cu plata în trei rate:

  • avansul: 30% , la semnarea contractului;
  • a doua rata: 40%, la terminarea lucrării;
  • a treia rata: 30%, după o luna de la darea in funcțiune a instalației.

Condițiile de execuție şi service sunt foarte atractive:

  • Se asigura 24 luni garanție.
  • In preț sunt incluse 1 Tag de proximitate (tip breloc) și 1 cheie pe apartament.
  • Numărul de Tag-uri și de chei se pot suplimenta la cere. Prețul unui tag suplimentar este de 10 lei, iar al unei chei este de 5 lei.
  • Durata de execuție: 1 zi.
  • Execuția lucrării începe la aproximativ 2-3 săptămâni de la semnarea contractului,în funcție de contractele deja semnate.

 Sistemele de interfon devin mai eficiente în lupta contra infractorilor dacă sunt dublate de un sistem de camere de supraveghere video.   Este o investiție ce trebuie avută în vedre de comunitatea în care trăiești, o investiție pe termen în siguranța căminului tău, lung, dar eficientă.

Dacă vrei să trăiești în siguranță în casa asigură-te cu   Electra Instal!

Când auzi de sisteme de acces ca interfoane, cartele de acces, video-interfoane, trebuie să te gândești neapărat la Electra Instal

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s