Staţii radio auto de la CBmania


O staţie de radio care te scapă de amenzi dar nu te apără de accidente
O staţie de radio care te scapă de amenzi dar nu te apără de accidente

Despre statii radio auto  nici nu se vorbea acum două zeci şi cinci  de ani. Ele erau destinate uzului intern al miliției, armatei și altor instituții ale statului. Astăzi ele sunt utilizate frecvent de șoferii de tiruri şi nu numai. Ele au intrat şi în „dotarea” unor șoferi care încearcă să păcălească radarul. Peste 300 de mii de șoferi din România și-au montat pe mașini aşa numitele stații anti-radar, dispozitive ce funcționează pe o anumita frecventa radio și care le permit sa se anunțe unii pe alții atunci când apar polițiștii.

Poate nu este un lucru prea bun să încalci limitele de viteză, dar asta este realitatea. Cu ea trebuie să trăim, cu ea trebuie să ne luptăm. În pagina de blog a site-ului sunt date şi sfaturi de felul cum poate fi mărită eficiența acestor stații, fără a încălca legea. Astfel Înălțimea antenei, Antene simfazate, Tipul de antena, Masa și plan de masa, Calibrarea perfecta a antenei, sunt cele cinci elemente de care trebuie să ții seama pentru a îmbunătății performanțele antenei fără încălcarea legii. Pentru detalii vă rog să citiți  „5 MODURI DE EXTINDERE A PERFORMANTELOR LA STAȚIILE RADIO CB ÎN MOD LEGAL” de pe site-ul celor de la Cbmania.

Unul dintre principalii furnizori de astfel de staţii  cb radio în România, este CBMNIA.ro ! Ei oferă stații profesionale şi de amatori! De fapt  Stațiile radio CB, prescurtarea de la Citizenz Band reprezintă cea mai simpla și rapida modalitate de comunicare. Stațiile radio PMR, sau PMR446 sau Walkie Talkie, funcționează în frecventa UHF 446 Mhz, frecvenţă liberă. Aceste stații sunt folosite și în comunicațiile locale pe navele de transport, iar eu folosesc astfel de dispozitive pentru a vorbi cu prieteni ce se află la câțiva kilometri dsitanţă, dar în zone unde nu am semnal la telefonul mobil. Astfel de stații nu au la fel de multe canale (8 canale standard) ca cele din CB însă își ating scopul pentru care au fost create.

Stațiile radio Citizen Band, pe scurt CB si stațiile radio Personal Mobile Radio, pe scurt PMR, împreună cu antenele și accesoriile aferente reprezinta principala activitate comerciala a CBmania.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s