PavConsult.ro îti pregateste calea


PavConsult.ro îti pregateste calea
PavConsult.ro îti pregateste calea

PavConsult îti pregătește calea. Producţia de dale de pavaj  a celor de la PavConsulteste cunoscută deja în toată România.  Dacă vrei un Pavaj pentru curte Pavconsult te ajută. Fie că este la tine în curte, acasă, fie la sediul firmei tale, imaginația ta are frâu liber pentru că la ei găsești un număr mare de modele și culori cu care poţi să te joci. Aşa poti să îţi creezi un lucru util dar şi frumos. Tot la ai găsești sau dacă nu au, poți creea modele personalizate de pavele.

Pavarea curţilor sau aleilor nu este simplă de loc şi întotdeauna trebuie să apelezi la specialişti. Dar trebuie să ai unele noţiuni de bază pentru ca atunci când comanzi lucrarea să știi ce sa ceri.

În primul rând ai nevoie de pavele și o cantitate suficientă de nisip.  Ca scule nu ai nevoie de prea multe: o roabă, o lopată şi un ciocan de cauciuc. O altă condiție este ca suprafața sa fie fără denivelări prea mari, iar când se întinde nisipul acesta sa fie cât mai uniform și drept aranjat. După ce marchezi spațiul pe care vrei sa îl acoperi cu dale poți lăsa echipa sa se apuce sa lucreze, urmărind să respecte planul pe care l-aţi întocmit inițial.

Dalele sunt de obicei de două dimensiuni de 40×40 cm sau 45×45 cm, acestea se îmbinându-se uşor, dar PavConsult produce şi pavele 20cm x 10cm texturate, pavele model  rețea şi multe altele.

PavConsult folosește  doar produse non-toxice, inodore și de cea mai buna calitate. Prețul pavelelor este minim, deoarece PavConsult este producător.

Alegerea cu grijă a unui pavaj te ajută  să ai o gradina impecabila, cu alei bine definite și spaţii conturate astfel încât sa stârnească, chiar și peste ani, o plăcere vizuala.

Faţă de aleile de beton turnat și sau de cele asfaltate, aleile din pavele permit o mai bună drenare a apei în cazul ploilor eliminându-se în acest fel riscul acumulării de apă.

Soluţia oferită de PavConsult este una modernă, ecologică şi de durată. Pe lângă aceste aspecte practice aspectul estetic este mai mult decât grăitor. Iată și câteva imagini cu pavaje executate cu pavele de la PavConsult.

Reclame

2 gânduri despre „PavConsult.ro îti pregateste calea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s