Aptjob în alt fel


Super ingineri la Aptjob.ro
Super ingineri la Aptjob.ro

Găsirea unui loc de muncă în domeniul tehnic nu mai este o problemă aşa de grea, în ultimul timp. Începând cu 1990 apetența tinerilor către facultățile cu profil tehnic a scăzut mult, aşa că a scăzut şi numărul de ingineri. Astăzi această categorie profesională a început să fie din nou căutată. Dintre meseriile tehnice cele mai căutate sunt cele din domeniul IT.

Unul dintre site-urile serioase  care găzduiesc oferte de muncă este şi Aptjob, care în prezent lansează campania de oferte de joburi pentru ingineri.

Este greu să lucrezi în domeniul ingineriei, sau poate la fel de greu ca și în cel al finanțelor. Economia românească de după 1989 s-a axat mai mult pe latura de consum pentru că existau rezerve financiare. În prezent este nevoie de personal înalt calificat pentru devoltoarea producției, comunicațiilor, industriei producătoare de bunuri şi astfel de plus valoare.

Pentru a crea o legătură mai strânsă, directă şi rapidă, între candidați şi angajatori, Aptjob a creat o pagină pe site-ul propriu „Job-uri pentru SUPER INGINERI”,  în cadrul campaniilor Vodafone. Completând formularul din pagină, la care vei atașa CV-ul tău, vei avea acces la toate joburile de pe site, în baza contului ce ți-l faci astfel. El va fi vizibil pentru orice angajator şi  poți fi găsit mai repede în baza de date. Chiar dacă la un moment dat nu ai acces la calculator, dacă cineva este interesat să te angajeze, nu vei pierde ocazia. Acest avantaj este demn de secolul XXI în care trăim.

Sistemul centralizat de eficientizare a datelor este unul performant și oricare dintre cei interesați trebuie să profite de el. Dacă te interesează posturile de inginer şi vrei să vezi oferta de locuri de muncă prin simpla completare a termenului de inginer găseşti toate job-urile din această categorie.

Ca un site care se respectă, Aptjob are o serie de pagini în care specialiștii în domeniul recrutării de forţă de muncă oferă diferite sfaturi viitorilor candidați la un post.

În articolul «Cum te „vinzi” unui potențial angajator?»  din categoria primii pași găsesc lucruri interesante toți cei ce vor merge la primul interviu. „Interviul de grup – în ce situații este folosit și cu ce scop?” sau „Calitățile care te califică pentru un job la distanță” sunt numai câteva titluri dintre sutele de articole de pe acest site care vor să te sprijine în găsirea unui job pe măsura capacității și pregătirii tale.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s