Produse Bio de la Bioportal


procor-b_12981
Procor un produs de la bioportal.ro/

Medicina alternativă este din ce în ce mai utilizată, în boli care au rată de vindecare scăzută  în cazul tratamentelor clasice. Unul dintre acesteaeste procor care este folosit şi de mine. Am mai multe afecțiuni pentru care acest bio-produs se pretează așa că am început de curând tratamentul cu el. După nici două săptămâni am văzut unele efecte pozitive pe care nu le simțisem cu tratamentul clasic.

 Nu voi menționa afecțiunile de care sufăr pentru că nu vreau ca exemplul meu să fie urmat aidoma. Poate asupra altor persoane nu are același efect ca cel avut asupra mea.  Eu fiind doar un pacient ce îl  folosește, sunt obiectiv. De aceea sfaturile specialiștilor sunt necesare şi în cazul medicamentelor naturiste.

Tot mai frecvent  se utilizează ceaiuri diferite, tot felul de cataplasme sau geluri obținute din plante, sau de altă origine, bazându-se pe rețete vechi de sute de ani. Chimizarea excesivă a procedeelor farmaceutice, sintetizarea medicamentelor,  au dus la o obișnuire a organismului cu acestea, de multe ori ducând la dependența pacienților de acestea.

Din această cauză reîntoarcerea la medicina bio-naturistă face un fel de dezintoxicare a organismului  încărcat de tot felul de compuși chimici proveniți din tratamentele anterioare cu medicamente de sinteză, dar şi din alimentele care pe zi ce trece sunt tot mai chimizate.

Bio nu a devenit numai o modă ci trebuie să devină un mod de viaţă.

Bioportal este nu numai un magazin online ce comercializează produse naturiste, ci el pune la dispoziția celor interesați şi rețete de hrănire sănătoasă, obiecte de igienă pentru bărbați, femei şi copii, alimente de bază câteodată neconvenționale cum sunt algele marine, cafea de cereale şi cicoare, unt şi multe alte produse alimentare. De multe ori o alimentație sănătoasă poate duce la dispariția unor efecte negative ale unor boli ce deja se manifestă. Adesea o acnee rebelă produce suferințe unei tinere. Produsele naturiste de la Bioportal ajută la dispariția acestei probleme rapid și eficient.

V-am vorbit de multe lucruri în acest articol dar sfatul meu este să intrați pe site-ul Bioportal şi acolo vă veți lămuri pe deplin de efectele produselor Bio.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s