Matricia şi managementul datelor


Pentru a forma un sistem de management al datelor recomandat de Matricia trebuie să pornim cu documente mai vechi şi atunci este nevoie să facem o  captura de date din formulare.

De fapt ce este Matricia? Matricia este o organizație de consultanță în afaceri și tehnologie, specializată în implementarea de soluții software pentru afaceri, atât în organizațiile din sectorul privat cat și din cel public. Partenerii Matricia sunt companii de renume la nivel mondial, precum Hyland Software (OnBase ECM), Microsoft (Microsoft Dynamics CRM si Dynamics AX, Microsoft Sharepoint), Epicor (iScala ERP).

Revenind la captura de date din formulare pot spune că există posibilitatea ca cel ce gestionează sistemul  cu ajutorul unei soluții ECM, de top așa cum este OnBase să  introducă în sistem şi alte date de pe formulare de hârtie, sau alt format și să fie  fi sigur de acuratețea datelor. Dacă se alege  metoda manuala, angajații trebuie să citească documentele și apoi să  introducă  manual datele relevante în aplicațiile de business. Acest proces este lent, rutinier și predispus la erori.

Scopul acestei organizații, Matricia, este de a deveni primul și unicul furnizor de servicii ECM¹ pentru companiile din România. Serviciile oferite se bazează pe  OnBase ECM. Soluția OnBase de gestionare a contractelor oferă un singur depozit central pentru stocare, oferind angajaților acces instantaneu la informațiile de care au nevoie. Pe scurt este vorba de crearea unei baze de date cu anumite accesibilități care utilizând tehnologia OnBase se actualizează permanent și automat în funcție de informațiile primite. Utilizarea Onbase ECM oferă avantaje ca: Se accelerează întregul proces de afaceri; economisește timp și bani; reduce riscul de erori manuale.

Iată și echipa executivă de la  Matricia:

DSC_0006.jpg_543545b6e86c6
Horia Negulescu – Președinte
Diana Lungulescu.JPG_54184bca6814f
Diana Lungulescu – Director Executiv

Probabil că acum, la început Matricia este privită cu neîncredere de piață romanească, dar când vor apare povesti de succes cu companii romanești ce au folosit serviciile acestei organizații lucrurile se vor schimba.

¹ECMEnterprise Content Management este un mijloc formare și de organizare și stocare a documentelor unei organizații, și alte tipuri de conținut, care se referă la activitățile  organizației. Termenul cuprinde strategii, metode și instrumente utilizate în ciclul de viață al conținutului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s